Air France-KLM yolcuları havalimanına BMW7 ile götürülecek

Air France-KLM yolcuları havalimanına BMW7 ile götürülecek

Air France ve KLM, Borusan Otomotiv ile benzersiz bir iş birliğine imza attı. Air France ve KLM’in “Business Class” ve “La Première” yolcularının havalimanı gidiş-dönüş transferleri BMW 7 Serisi ile gerçekleştirilecek.

Dünyanın lider havayolu şirketlerinden Air France-KLM Grubu, konforlu bir uçuş deneyimi yaşatan Business Class servisi ve baştan sona ayrıcalıklı La Première süitleri ile yolcularına üstün kalitede hizmet sunuyor. La Première ile yolcularına eşsiz bir uçuş deneyimi yaşatan Air France, yolcularının havalimanı transferlerini de aynı konforda sağlamak üzere BMW Türkiye distribütörü Borusan Otomotiv ile iş birliği yaptı. Buna göre Air France La Première ve Business Class yolcuları ile KLM Business Class yolcuları havalimanına gidiş ve dönüşlerde transferlerini BMW 7 Serisi ayrıcalığıyla gerçekleştirecek.

Borusan Otomotiv ile gerçekleştirilen iş birliğiyle Business Class ve La Première yolcuları, Türkiye çıkışlı uçuşları için istedikleri noktadan özel şoförlü BMW 7 Serisi otomobillerle alınarak havalimanına getirilecek. Yolcular, dönüşlerinde de yine BMW 7 Serisi otomobiller ile havalimanında karşılanarak gitmek istedikleri noktaya transfer edilecek. BMW 7 Serisi’nin sahip olduğu benzersiz teknolojiler ve lüks detayları sayesinde Air France-KLM’in uçuş konforu ve ayrıcalıklı deneyimi hem karada hem de gökyüzünde sunulmuş olacak.

Kokpitaero

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.