Alışan Lojistik Ses Getiren Yeniliklerle Turkchem 2018'de!

Alışan Lojistik Ses Getiren Yeniliklerle Turkchem 2018'de!

Alışan Lojistik, iki yılda bir düzenlenen ve dünyanın sayılı kimya etkinlikleri arasında yer alan Turkchem Uluslararası Kimya Sanayi Fuarı’na katılıyor.

Alanında güçlü bir konuma sahip olan Alışan Lojistik, kimya sektörünü 8-10 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde buluşturacak olan Turkchem 2018 Fuarı’nda yer alacak. Alışan Lojistik, inovasyon yılı olarak belirlediği 2019 yılında müşterilerine sunacağı inovatif çözümleri, fuar ziyaretçileriyle paylaşacak.

Bünyesinde yer alan 2 ayrı ar-ge merkezinde, iş ortaklarının yazılımlarına kolaylıkla entegre olabilen teknolojik çözümleri her geçen gün geliştiren Alışan Lojistik, lojistik ihtiyaçlara yeni bakış açılarıyla cevap veriyor. Alışan Lojistik, aynı zamanda bir ar-ge merkezinin en önemli ihtiyacı olan üst yönetim iradesine de en kuvvetli şekilde sahip. Ar-ge merkezi bünyesinde gerçekleştireceği projeler ile sektöre yön vermeyi, sektörün kaynak ve süreçlerini optimize etmeyi ve küresel çapta sürdürülebilirliği sağlamayı amaçlayan Alışan Lojistik, dijital dönüşümün geleceğin Alışan Lojistik’ini yaratmada olumlu katkılar sağlayacağına inanıyor.

alisan-lojistik-gorsel-5.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.