Anadolujet Kocaeli uçuşları başladı

Anadolujet Kocaeli uçuşları başladı

Beş yıldır yolcularına konforlu ve ekonomik seyahatin kapılarını açan AnadoluJet, ekonominin kalbinin attığı şehre; Kocaeli’ye kısa bir aradan...

Beş yıldır yolcularına konforlu ve ekonomik seyahatin kapılarını açan AnadoluJet, ekonominin kalbinin attığı şehre; Kocaeli’ye kısa bir aradan sonra geri dönüyor.

Bugün Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'na VIP uçuş ile başlatılan seferlerin bilet fiyatları 59 TL olarak satışa sunuldu.

Halkın havayolu AnadoluJet, Anadolu'yu birbirine bağlamaya devam ediyor. AnadoluJet, sanayinin başkenti olarak kabul edilen ve yüksek istihdam kapasitesi ile pek çok ilden vatandaşımızı bir araya toplayan Kocaeli'yi başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye ile tekrar buluşturuyor.

Anadolu insanının ekonomik ve konforlu seyahat etmesi misyonunu sahiplenen AnadoluJet, Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı - Ankara Esenboğa Havalimanı karşılıklı seferlerini bugün başlatıyor.

5 Eylül- 3 Ekim 2013 tarihleri arasında Salı- Çarşamba ve Perşembe, 6 – 26 Ekim tarihleri arasında ise Pazartesi - Salı – Cuma- Cumartesi olarak planlanan Kocaeli – Ankara direkt uçuşlarının biletleri 59 TL, çok kısa bekleme süreleri ile Kocaeli'den Ankara aktarmalı tüm diğer kentlere uçuş biletleri 99 TL olarak satışa sunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.