Arkas Lojistik TIR’ları depremzedeler için yollarda

Arkas Lojistik TIR’ları depremzedeler için yollarda

Arkas Lojistik, daha önceki felaketlerde olduğu gibi yine elini taşın altına sokan ilk firmalar arasında yer aldı. İzmit Belediyesi’nin gıda, kıyafet vb. temel ihtiyaçları Arkas Lojistik araçları ile deprem bölgesine ulaşmak üzere yola çıktı.

Bu haber Arkas Lojistik’in PR Ajansı’ndan sitemize gönderilen her zamanki rutin haberlerden değildir. Kurumla hiçbir ilgisi olmayan kişilerin sosyal medya paylaşımlarından derlenerek haberleştirilmiştir. Yerli ve milli olduğunu iddia eden sözde milliyetçi bazı armatörlerimiz, gemilerinden doğan ticari kazançlarına daha az vergi verebilmek için kurtuluşu yabancı bayrağa sığınmakta görürken; Türk deniz ticaret filosunun önemli bir kısmını oluşturan Arkas Holding gemileri, gururla Türk bayrağıyla dünya denizlerinde yol almaktadır.

arkas-elazig3.jpgÖzetle şövalye arıyorsanız Ortaçağ’a gitmenize gerek yok. Her yıl İzmir’in vergi şampiyonu olan Lucien Arkas orada duruyor.

Bu vesileyle Arkas Lojistik’in diğer lojistik firmalarına örnek olacağını umuyor; Elazığ ve Malatya’da hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Not: Sitesinde Arkas banneri var, bu yazının yazılma nedeni de o diyecek olan münafıklar için 12 yıl önce yazılmış bir yazımı okumalarını öneririm.

VATANI ÇOK SEVMEK İÇİN MEHMET Mİ OLMAK GEREK?

Selçuk ONUR - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.