Arkas Otomotiv ve Volcar'a dört mükemmellik ödülü

Arkas Otomotiv ve Volcar'a dört mükemmellik ödülü

Arkas Otomotiv ve Volcar, 'Volvo Dealer Excellence Awards-Bayi Mükemmellik Ödülleri'nde dört ödül aldı.

Arkas Holding'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Arkas Otomotiv & Volcar, 2011 yılından bu yana düzenlenen "Volvo Dealer Excellence Awards-Bayi Mükemmellik Ödülleri'nde dört ödülün sahibi oldu. 

Volvo Car Turkey tarafından Antalya'da düzenlenen "2018 Yetkili Volvo Bayi Toplantısı" kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde, "2017'nin En İyi Volvo Yetkili Servisleri", Arkas Otomotiv ve Volcar oldu.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, Türkiye genelindeki 32 adet Volvo Yetkisi Servisi arasında yapılan ve müşteri memnuniyet puanlamaları, Volvo Müşteri Sadakat Programı ve geri dönüşleri, operasyonel hedef-ciro gerçekleştirme oranları, aksesuar ve yedek parca bulunabilirlik, optimum stok yapısı ve markaya değer katan iş yapma süreçlerinin göz önüne alındığı değerlendirmede 2017'nin "En İyi Yetkili Servisi" ödülünü Volcar İzmir ve Volcar Altunizade paylaştı. 

Volcar İzmir, Türkiye genelinde yüzde 12,4 pay ile 10 bine yakın müşterisine servis verirken, Volcar Altunizade ise 7 bin 715 müşterisine verdiği servis ile pastadan yüzde 10,3 pay aldı. Yılın En İyi Yetkili Servis dalında ikinciler ise Arkas Otomotiv'den geldi. Arkas Otomotiv Ankara ve Arkas Otomotiv Bursa Yılın 2'inci En İyi Yetkili Servisi ödülünü paylaştı. Arkas Otomotiv Ankara yüzde 6,4 Arkas Otomotiv Bursa yüzde 4,6 pay aldı.

Buna göre, her 3 Volvo sahibinden biri aracını Volcar ve Arkas Otomotiv'e getirirken, böylece Volcar İzmir, Volcar Altunizade, Arkas Otomotiv Ankara ve Arkas Otomotiv Bursa, 2017 yılında Türkiye genelinde Volvo müşterisine verilen 75 bin servisin 25 bin 198'ini gerçekleştirmiş oldu.

Timeturk

www.lojiport.com

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.