B3. Intraders Uluslararası Ticaret Kongresi başladı

B3. Intraders Uluslararası Ticaret Kongresi başladı

Sakarya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeler Koordinatörlüğü Akademik Başkanlığında düzenlenen “3. InTraders Uluslararası Ticaret Kongresi” start aldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan kongre davetli Konuşmacıların; Prof. Dr. Adriana Schiopoiu Burlea, University of Craiova,  Romanya, Prof.Dr. Rashmi Gujrati K.C.Group Of Institutions, Hindistan, Doç. Dr.  Omar Khalid Bhatti, İstanbul Medipol Üniversitesi, ve Gürkan Kavrazlı  ile özel oturum Jean Denis Miala Ndombele, University of Kinshasa, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Dr. Öğrt. Üyesi Yurdagül Meral İstanbul Medipol University, Dr. Öğrt. Üyesi Nurten Polat Dede İstanbul Medipol University konuşmaları ile başladı.

Gürkan Kavrazlı ve Halit Kaya Tedarik Zinciri Yönetimi başlıklı çalıştay ile kongreye katkı sağlamıştır.

15 Nisan'da başlayan ve 2 gün sürecek kongrenin devamında Sakarya gezisi ve 3 günlük İstanbul gezi programı düzenlenecek.

InTraders Uluslararası Ticaret Akademik Dergisi, İngilizce Ekonomi Blog ve Uluslararası Pazar Araştırması başlıkları ile uluslararası ticaret alanına katkı sağlamayı amaçlayan kongrenin dördüncüsü uluslararası ticaret, işletme, iktisat ve tedarik zinciri yönetimi başlıklarıyla 7-8-9 Ekim 2019’da Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.