BMW Grubu, tedarikçi olarak Akzo Nobel'i seçti

BMW Grubu, tedarikçi olarak Akzo Nobel'i seçti

BMW Grubu, 1 Şubat 2020’den itibaren tüm dünyadaki dağıtım ağının büyük bir bölümüne oto tamir boyaları ve hizmetleri sağlayacak güvenilir tedarikçi olarak AkzoNobel’i tercih etti.

44 ülkeyi kapsayan sözleşmeye göre, şirketin birinci sınıf Sikkens ve Lesonal markaları artık BMW yetkili servislerinde, özel servislerinde, ithalatçılar ve ulusal BMW Grubu şubelerinde BMW ve Mini otomobillerin boya tamirleri için onaylanmış markalar olarak kullanılacak.

“Dünyanın birinci sınıf otomotiv markalarından biri olan BMW Grubu ile çalışmaya başlamanın sevincini yaşıyoruz,” diyen AkzoNobel Otomotiv ve Özel Boyalar İş Kolu Genel Direktörü Patrick Bourguignon, sözlerine şöyle devam etti: “Sikkens ve Lesonal’ın, BMW ağının müşteri hizmetleri teklifini ve verimliliğini daha da iyileştirmek için mükemmel seçenekler olduğuna inanıyoruz.”

Anlaşma, Sikkens ve Lesonal ürün seçenekleri ve hizmetleri üzerine yapılan kapsamlı analizlerden sonra onaylandı.

AkzoNobel Oto Tamir Boyaları ve Otomotiv İş Birimi Global Temel Müşteri Direktörü Jörg Anders şu açıklamayı yaptı: “44 ülkede boyahaneler, yenilikçi ve sürdürülebilir ürünlerimiz ve önde gelen dijital renk araçlarımızdan oluşan sınıfında lider oto tamir boyası sistemlerinden yararlanacaklar. Birinci sınıf markalarımızı ve kurumsal hizmetlerimizi yeni bir kitleye sunmanın heyecanı içindeyiz.”

AkzoNobel, kanıtlanmış performans ve yüksek kaliteli boyalar sunmanın yanı sıra yenilikçi dijital renk araçlarının geliştirilmesine liderlik ediyor.

MixitTM ile, AkzoNobel iki milyondan fazla renk formülüne anında erişim sağlayan bulut tabanlı bir renk tarama uygulaması sunuyor. Kompakt el tipi spektrofotometre olan Automatchic™ ile birlikte, tüm boya işleri atık miktarını azaltarak daha hızlı ve daha doğru bir şekilde yapılabiliyor.

Bütün bunlara ek olarak, müşteriler kuruluşlarının ticari performansını iyileştiren birinci sınıf hizmetlerimizden yararlanabiliyorlar. AkzoNobel, Carbeat™ ile ürün yönetimi verimliliğini artırırken döngü sürelerini kısaltan, son teknoloji ürünü bir dijital boyahane iş akışı çözümü sunuyor.

Sözleşme kapsamında yer alan ülkeler arasında Arnavutluk, Arjantin, Avustralya, Belarus, Bosna, Brezilya, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Danimarka, Mısır, Estonya, Finlandiya, Yunanistan, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, İsrail, Irak, İtalya, Ürdün, Kuveyt, Kazakistan, Letonya, Litvanya, Makedonya, Malezya, Fas, Meksika, Moldova, Norveç, Umman, Filipinler, Suudi Arabistan, Singapur, İsveç, İsviçre, Tayvan, Tayland, Türkiye, BAE, Ukrayna, Vietnam ve Yemen yer alıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.