Borusan'dan "yapılandırma" iddialarına yanıt

Borusan'dan "yapılandırma" iddialarına yanıt

"Borusan Holding: Kim tarafından ileri sürüldüğü belli olmayan bir iddia ile yapılmak istenen toplam cirosu 17,1 milyar TL olan ve 9000 kişiye istihdam sağlayan grubumuza zarar vermektir"

Borusan grubunun borç yeniden yapılandırması istediğine yönelik iddialarr üzerine Borusan Holding'den açıklama geldi.

Holding, borç yeniden yapılandırmasının söz konusu olmadığını ifade etti.

İddiaların tamamen asılsız olduğunu vurgulayan Borusan Holding, "Borusan Grubu bugüne kadar hiçbir banka ile borç yapılandırması kapsamında hiçbir görüşme yapmamıştır. Grubumuzun böyle bir ihtiyacı da yoktur." dedi.

Açıklama şu ifadelerle devam etti:

"Kim tarafından ileri sürüldüğü belli olmayan bir iddia ile yapılmak istenen toplam cirosu 17,1 milyar TL olan ve 9000 kişiye istihdam sağlayan grubumuza zarar vermektir. Borusan Grubu geçtiğimiz yıl TL bazında yüzde 32, Dolar bazında yüzde 11 büyümüş ve 1,3 milyar TL tutarında yatırım gerçekleştirmiştir. Bu yıl da aynı tempoda yatırım yapmaya ve ülkemize insanına, ekonomisine değer yaratmaya devam edecektir. Borusan Grubu’nun ticari itibarını doğrudan hedef alan bu haber ve devamında sosyal medyada yer alan kurumsal etkileşimlerin tamamına ilişkin kanuni haklarımızın takipçisi olmaya sonuna kadar kararlıyız."

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum