Brisa'dan ücretsiz araç dezenfeksiyonu hizmeti

Brisa'dan ücretsiz araç dezenfeksiyonu hizmeti

Brisa, COVID-19 sürecinde ücretsiz araç dezenfeksiyon hizmeti sağlamaya devam ediyor. Şirket, salgınla mücadele için başlattığı bu hizmeti Eylül ayı boyunca öncü markaları Bridgestone, Lassa ve Otopratik mağazalarında araç sahipleriyle buluşturacak.

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, sağlık uzmanları ve gıda tedarikçileri gibi COVID-19 salgınına karşı dışarıda çalışan görevliler başta olmak üzere tüm sürücülere ücretsiz araç dezenfeksiyonu hizmeti sunuyor. Araç sahipleri, şirketin COVID-19 ile mücadeleye destek çalışmaları kapsamında sunduğu bu hizmetten Eylül ayı boyunca, Türkiye çapında tüm Bridgestone, Lassa ve Otopratik mağazalarında yararlanabilecek.

Önkoşulsuz olarak müşterilere sunulan araç dezenfeksiyonu, Brisa’nın deneyimli kadrosu tarafından özel ekipmanlarla uygulanıyor. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak konu hakkında bilgilendirilmiş ekibi ile steril ortamda hizmet verilen Brisa mağazaları, COVID-19 ile mücadele için yenilikçi ve güçlü çalışmalar gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

brisa_dezenfeksiyon__1_.png

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.