Budget ile kiraladığınız araç istediğiniz zaman ve yerde

Budget ile kiraladığınız araç istediğiniz zaman ve yerde

Uzak Rota Dijital Seyahat Ödülleri’nde Yılın Dijital Araç Kiralama Firması seçilen Budget, müşterilerinin araç kiralama deneyim ve memnuniyetlerini en üst noktaya taşıma hedefiyle yeni hizmeti “İstediğin Yerde” uygulamasını başlattı.

Uygulama sayesinde, Budget müşterilerinin online olarak kiraladığı aracı teslim almak için hizmet ofisine gitmesine gerek kalmıyor. Şimdilik sadece İstanbul’da geçerli olan uygulamada Budget, aracı müşterisinin istediği noktaya teslim ediyor ve kiralama süresi sonunda da istediği yerden teslim alıyor. Böylece yeni hizmeti ile Budget, müşterilerinin trafik ve zaman konusunda yaşayabilecekleri sıkıntıları bertaraf ediyor.

Budget, yeni araç kiralama hizmet uygulaması “İstediğin Yerde”yi müşterilerine başlangıca özel kampanyası ile kiralama başına 40 TL olarak sunuyor.

Budget’ın filosunda bulunan en yeni araç marka ve modeller arasından araç kiralamak isteyenler yurt genelindeki Budget ofislerinin yanı sıra www.budget.com.tr internet adresi ve 444 4 722 numaralı Rezervasyon Merkezi aracılığı ile hizmet alabiliyor, şoförlü kiralamak ve transfer hizmetinden yararlanmak isteyenler de hem çağrı merkezi hem de https://www.budget.com.tr/soforlu-kiralama adreslerinden rezervasyon yaptırabiliyor.

Budget, Türkiye geneline yayılmış toplam 53 havalimanı ve şehir ofisinde sunduğu avantajlı hizmetler ve cazip kampanyalarıyla müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.