Cenk Ro-Ro da, dönüş navlunlarını indirdi

Cenk Ro-Ro da, dönüş navlunlarını indirdi

Gittikçe bunalan nakliye sektörünü rahatlatacak bir hamle de Karadeniz’den geldi. Avrupa’ya taşıma yapan ro-ro firmalarının dönüş navlunlarını indirmesinin ardından Cenk Group da, boş dönüş TIR ve yarı römork araç fiyatlarında indirime gitti.

Taşımacılık firmaları artan döviz fiyatları ve artan ithalat fiyatları nedeniyle dönüş yükü bulmakta sıkıntılar yaşıyor. Çoğu firma ihracat taşımalarını yapamıyor, yapanlar da ithalat yükü bulamamaları nedeniyle ro-ro gemileriyle dönüş yapamıyor.

Avrupa hattında çalışan ro-ro firmaları boş dönen araçlara 250 Euro’ya varan indirimler getirerek nakliyecilerin ellerini rahatlattı. Ukrayna ağırlıklı, Karadeniz hattında 25 yıldır çalışan Cenk Ro-Ro da, fedakarlık furyasına katılarak taşıma hizmet navlun fiyatını “BOŞ DÖNÜŞ” yapan TIR komple araçlarda 300 dolar, yarı römork araçlarda da 150 dolar indirerek nakliyecilere bir nebze olsun nefes aldıran bir hamle yaptı.

Nakliyeci dostlarımıza az da olsa nefes aldıracak bu hamlesi nedeniyle Cenk Ro-Ro’yu ve bu indirimi sektör adına dile getiren UND’yi yürekten kutluyoruz.

Selçuk ONUR - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.