Çerkezköy OSB TIR parkı faaliyete geçti

Çerkezköy OSB TIR parkı faaliyete geçti

ÇOSB 2.Kısım TIR Parkındaki yenileme ve modernizasyon çalışmaları tamamlandı. Tır Parkı, 7 gün 24 saat kameralarla güvenliği sağlanan ve sürücülerin her türlü konforu düşünülerek tasarlandı.

Çerkezköy OSB (ÇOSB) sınırları içerisinde gerek yurtiçinden ve gerekse yurtdışından gelen tırların kontrollü ve düzenli parklarını yapmak için daha önceden hizmete sunulan TIR parkı alanlarındaki yenileme ve modernizasyon çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında, ÇOSB 8. Caddede bulunan TIR Parkı baştan sona yenilendi. Hizmet ve Güvenlik Binası’nın bulunduğu TIR parkı, 115 TIR ve 29 servis araçlı parkıyla hizmet veriyor. 7 gün 24 saat kameralarla güvenliği sağlanan ve sürücülerin her türlü konforu düşünülerek yapılan TIR Parkı, araç sürücüleri ve sanayiciler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

TIR PARKINDA NELER VAR?

ÇOSB Müdürlüğü tarafından, bölge içerisindeki karayollarında trafiğin azaltılması, hatalı parkların önlenmesi, işletmeler içerisindeki lojistik ofislerin merkezi bir yerde olması ve koordinenin kolaylaştırılması, ağır araç sürücülerinin daha nezih ve sistematik bir komplekste hizmet alabilmesi maksadıyla yapılan ÇOSB 2.Kısım TIR Parkı’nda 60 tonluk kantar, restoran, kafeterya, lojistik ofisler, bay/bayan WC’ler, mescit ve duşlar yer alacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum