CHEP kıtalar arası nakliyatlarda otomotiv parçalarını koruyor

CHEP kıtalar arası nakliyatlarda otomotiv parçalarını koruyor

CHEP, uluslararası tedarik zinciri süreçlerinde müşterilerinin doğru çözümleri uygulamasına yardımcı olacak altyapısıyla onların ihracat ve ithalat sırasında oluşabilecek risklerini belirliyor.

Tedarik zinciri sürecinin bir aşaması olan ithalat ve ihracat sırasında yasa ve kurallarla birlikte çeşitli nakliye biçimleri ile ulaşım ağlarının oluşturduğu karmaşık işlemler bulunuyor. Firmalar bu süreçte hızlı karar verebilmek için ürünlerinin nerede olduğunu takip etmek, planlanan zamanda, eksiksiz ve hasarsız gitmesini garanti altına almak istiyor.

CHEP, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri başta olmak üzere ana ve yan sanayi parça üreticilerine özel endüstriyel çözümler sunuyor. Dünyanın her yerine her türlü sanayi parçasını taşımak için tasarlanmış kıtalararası ağ, sistem ve çözümleriyle hizmet veriyor.

Doğru çözümleri uygulayarak, parçaların korunmasını, en verimli nakliye yöntemlerinin kullanılmasını sağlıyor. Böylece müşterilerinin daha az maliyetle en fazla verimi almasına ve karlarını artırmasına yardımcı oluyor.

Gümrük işlemlerine çözümler sunuyor

Tedarik zincirinde ağ ve bilgi birikimine sahip olan CHEP, uzman ekibiyle müşterilerinin toplam satın alma maliyetini değerlendiriyor. ‘Yalın Altı Sigma’ ilkelerini kullanarak mevcut tedarik zincirini analiz ediyor ve fırsatları belirliyor. Bu doğrultuda katma değeri olmayan faaliyetleri ortadan kaldırıyor, maliyetleri azaltan ve avantajları gösteren bir finans modeli hazırlıyor. Müşterilerinin ana hedeflerine ve temel performans göstergelerine ulaşmalarını sağlayacak en az riskli çözümleri buluyor.

Ayrıca CHEP, uluslararası nakliyatlarda kesinti olmaması için gümrük işlemlerine destek veriyor, bu sayede parça teslimindeki gecikme ve para cezası ödeme riskini azaltmalarına yardımcı oluyor. Yeniden kullanılabilir ambalaja dair ilgili ülkelerdeki operasyonel ihracat ve ithalat işlemlerini öğrenmenin yanı sıra üçüncü parti tedarikçilerle birlikte çalışarak ölçek ekonomisini oluşturuyor.

serhat-enyuce-001.jpgCHEP Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Serhat Enyüce;CHEP olarak global ölçekte ana ve yan sanayi parça üreticileriyle çalışan ve tedarik zinciri süreçlerinde büyük deneyime sahip olan bir firmayız. Müşterilerimizin uluslararası tedarik zincirlerini geliştirmek için gerekli bilgi ve uzmanlığımızı kullanıyoruz. Kaliteli ve yeniden kullanılabilen ekipman çözümlerimizle etkin bir tedarik zinciri süreci inşa etmelerini sağlıyoruz. Böylece dünya üzerinde daha fazla yere daha fazla ürünün hızlı ve sürdürülebilir bir şekilde taşınmasına yardımcı oluyoruz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.