DAF, 250 bininci Super Space Cab'i üretti

DAF, 250 bininci Super Space Cab'i üretti

Pazardaki en büyük ve en konforlu kabinin özel çizgilerle tasarlanmış bu lüks sürümüyle DAF, DAF XF Super Space Cab modelinin 250.000'inci üretimini kutluyor.

"Sürücüye en yüksek konfor seviyesini nasıl sunabiliriz?" sorusuyla çıkılan yolda 1984'de DAF 3600 Space Cab pazara sunulmuştu. Bu model, iç alanı ve yükseltilmiş tavanı sayesinde sürücü konforunda çıtayı yükseltmişti. DAF 1994'te daha da ileri giderek Super Space Cab'i üretti. DAF bu modelle de yeni standartlar belirledi.

Sürüş için ideal yer
En yeni DAF XF Super Space Cab'in kabini, her sürücünün çalışıp yaşayabileceği ve uyuyabileceği en ideal yerdir. Güzel bir şekilde dekore edilmiş kabin, benzersiz bir ergonomiye ve oldukça geniş bir alana sahiptir. Hacmi en az 12,6 m3 olan kabin, pazardaki en geniş kabindir. XF Super Space Cab, 2,23 metrelik etkileyici bir yüksekliğe sahiptir ve en az 925 litrelik depolama alanı sunar. Kabinde iki adet geniş yatak mevcuttur. 80 cm genişliğinde ve 2,20 metre uzunluğundaki alt yatakta standart olarak derin Xtra Comfort şilte vardır. DAF XF siparişlerinin yarısı bu gibi nedenlerle Super Space Cab olarak verilmektedir.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition, 4x2 FT ve 6x2 FTG çekici modellerinde ve tüm kamyon yapılandırmalarında mevcuttur. Güç ünitesi açısından 330 kW/450 hp güce sahip PACCAR MX-11 veya 355 kW/480 hp ya da 390 kW/530 hp güç değerlerine sahip PACCAR MX-13 motor seçilebilir.

Bu "özel" modelin iç döşemesi ülkeye özeldir: Her model, yerel müşteri tercihlerine göre yapılandırılmıştır. Yine de her bir Celebration Edition, göz alıcı konyak renkli deri paketi de dahil olmak üzere Exclusive iç tasarıma sahiptir. Üstelik maksimum uyku konforu için her yatakta DAF'ın 15 cm derinliğindeki Xtra Comfort şiltesi bulunur. Ayrıca hızlı DAF TNR navigasyon sistemi, arka duvardan çalışma özelliği bulunan en kapsamlı klima kontrolü ve DAF'ın etkileyici büyüklükteki buzdolabı standart olarak sunuluyor. 

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition şimdi tüm resmi DAF bayilerinde. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.