DAF 4 bayi açıyor, İstanbul’da büyük bir partneri olacak

DAF 4 bayi açıyor, İstanbul’da büyük bir partneri olacak

DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark, Tırsan’ın 4 bayisini TRP Plus’a dönüştürdüklerini ifade ederek, “Bu yılın sonunda da İstanbul Anadolu yakasında büyük bir partnerimiz olacak” diye konuştu.

DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark, Türkiye pazarını değerlendirerek, firmalarıyla  ilgili önemli bilgiler verdi.

Türk ekonomisindeki kötü gidiş nedeniyle daralan pazarın tekrar toparlanmasını temenni ettiklerini vurgulayan Gregor van der Mark, “Faizlerin düşmesi iyi bir hamle. Döviz kurları da pozitif anlamda değişiyor. Müşteriler, kafalarında stabil bir pazar görmeye başladığında alım yapmaya başlar. Nakliye ve taşımacılık, insanların doğal ihtiyaçları devam ettikçe yaşamaya devam edecek. Türkiye pazarı 16 ton üzerinde 30-32 bin adetlik bir pazar büyüklüğüne sahip.  Bu yıl ve önümüzdeki  yıl adetlerin düşerek 9-10 bin bandında bir yerlere oturacağını sanıyorum. Ama eminim eski günlere de ulaşacağı günler gelecek” açıklamasını yaptı.  

YIL SONUNDA BÜYÜK BİR PARTNER İLE ANLAŞACAKLAR

Kendilerinin de, Türkiye’nin ekonomik koşullarına hızla adapte olmaya çalıştıklarını söyleyen Gregor van der Mark, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kötü gidişe rağmen, bayi ve servis ağımızı genişletmeyi sürdürüyoruz.  Türkiye’de de TRP Shop konseptiyle çalışmaya başlayacağız. TRP’deki servis çalışanlarımızı da Adex Akademi’de eğitimden geçireceğiz. Hedefimiz, araçlarımıza her yerde hızlı bir servis imkanı sunabilmek olacak. Satış tarafında da 4 büyük bayi yapılanmasına giriyoruz. TRP Plus tarafı devam ediyor. Tırsan’ın 4 bayisini TRP Plus’a dönüştürdük. Hatay, servisten tam bayiliğe geçti. Yarın Gaziantep’te bir sözleşme imzalıyoruz. Trabzon, komple hizmet veren bir bayi olacak. Ankara’da ise bir adayla sözleşmenin son aşamasındayız. Biraz daha pazarın küçük olduğu Konya, Van gibi bölgelerde de TRP Shop konseptiyle hizmetimizi sunacağız. Bu yılın sonunda da İstanbul Anadolu yakasında büyük bir partnerimiz olacak. Servisi her yerde sunabilmek için bayi ağımızı genişletiyoruz. Türkiye’de plan yapmak kolay değil, biz de kısa vadeli planlarla hareket ediyoruz.”

daf-trucks.jpg

Selçuk ONUR - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.