Daf Trucks’tan Özgüven Nakliyat’a 3 adet XF480

Daf Trucks’tan Özgüven Nakliyat’a 3 adet XF480

DAF Trucks Türkiye, 3 adet son teknoloji DAF FT XF 480 ürününü, Nestle Pure Life marka suların ulusal nakliyecisi olan Özgüven Nakliyat'a teslim etti.

DAF Trucks, düzenlenen törenle Özgüven Nakliyat‘a üç adet DAF FT XF 480 çekici teslimatı gerçekleştirdi. Özgüven Nakliyat, Nestle sularının ulusal taşımacılığını yapıyor. Çekiciler, suların 24 saat içinde dağıtım planında kullanılacak.

Özgüven Nakliyat yetkilileri, yaptıkları aralıksız dağıtım nedeniyle,  araçların 24 saat arızasız çalışmasının önemini vurgulayarak, yakıt cimrisi bir araç olarak niteledikleri DAF FT XF 480’i seçmelerinde bu özelliğinin en önemli tercih nedeni  olduğunun altını çizdiler.  Bu nedenle filolarındaki  başka marka 3 adet çekiciyi DAF’a dönüştürerek  DAF Trucks ile devam etme kararı aldıklarını ifade ettiler.

DAF’ın servis ağından memnuniyet duyduklarını ifade eden Özgüven Nakliyat yetkilileri, ülke çapındaki DAF ve TRP/DAF servis istasyonlarının ve uygun fiyatlı yedek parçaların şirket için önemli bir artı olduğunu dile getirdiler.

ozguven-nakliyat-teslimat.jpg

(Soldan sağa) (Özgüven Nakliyet), Ali Yoldaş, Mehmet Yoldas, (Bursa Ağır Vasıta) Tayfun Karahasan, Muhsin Koçaslan (Özguven Nakliyat) Erhan Öğün - Başşoför, (DAF Trucks Türkiye) Gregor van der Mark, (Bursa Ağır Vasıta) Fahri Bayram, (DAF Trucks Türkiye) Cenker Furmaz

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.