DAF Yeni CF ve XF "2018'in Kamyonu" seçildi

DAF Yeni CF ve XF "2018'in Kamyonu" seçildi

DAF'ın Yeni CF ve XF araçları, 23 Avrupa ülkesinden önde gelen karayolu taşımacılığı gazetecilerinden oluşan bağımsız bir jüri tarafından "2018 Yılının Uluslararası Kamyonu" seçildi.

Avrupa kamyon endüstrisindeki en prestijli ödül olan bu ödül DAF Trucks başkanı Preston Feight'a Lyon'daki Solutrans fuarında jüri başkanı Gianenrico Griffini tarafından takdim edildi.

Jüri başkanı Gianenrico Griffini, "Her yıl verilen bu ödül, karayolu taşımacılığı verimliliğine büyük katkıda bulunan yeni bir kamyona veya model serisine verildi. Bu kararın verilmesinde; teknolojik yenilik, sürücü konforu, karayolu güvenliği, sürüş rahatlığı, yakıt ekonomisi, çevresel 'ayak izi' ve Toplam Sahip Olma Maliyeti de dahil pek çok önemli kriter göz önünde bulunduruldu" şeklinde konuştu.

"Yeni CF ve XF serisinin tanıtımıyla birlikte DAF, tahrik hattı verimliliğinde ve genel performansta yeni bir standart oluşturan orta ve ağır hizmet tipi kamyon serisini sundu".  

DAF Trucks başkanı Preston Feight, bu prestijli "2018 Yılının Uluslararası Kamyonu" ödülünü Avrupa çapında 10.000 DAF çalışanının adına aldı. "Bu onur DAF kuruluşundaki her bir üyeye ait", diye ekledi.

preston-feight.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.