DAF'ın EcoDrive+ hizmeti Avrupa'da da etkin olacak

DAF'ın EcoDrive+ hizmeti Avrupa'da da etkin olacak

DAF EcoDrive+ Eğitim programı, yakında tüm Avrupa'da erişilebilir olacak. Eğitimde yer alan sürücüler için sunulan avantajlar arasında daha verimli sürüş ve daha yüksek seviyede iş memnuniyeti yer alıyor.

Yeni bir DAF LF, CF veya XF'nin teslimatında, her zaman aracın özellikleri hakkında kapsamlı bir açıklamayla yapılıyor. Ancak, her şey açıklandıktan ve anahtarlar teslim edildikten sonra sürücü, DAF EcoDrive+ Eğitim programı için bir kupon da alıyor. Bu kupon altı ay boyunca geçerli ve sürücü bunu kendi kamyonunda yoğun bire bir eğitim oturumuna katılmak için kullanabiliyor. Eğitim, DAF tarafından eğitilmiş ve sertifika verilmiş bir eğitmen tarafından sağlanıyor.

Her damla dizelden maksimum performans
DAF Driver Academy'den Pascal Hochstenbach şöyle açıklıyor: "Her yeni DAF kamyonunda, daha verimli, daha güvenli ve rahat bir sürüş sağlayan birden fazla sistem bulunur. Bu sistemlerin bazıları isteğe bağlıdır. Yalnızca bunları nasıl kullanacağınızı bildiğinizde her damla dizelden maksimum performans elde edebilirsiniz."

Daha az aşınma ve yıpranma
Motor freninin ve uyarlanabilir hız sabitleyici gibi sistemlerin nasıl doğru şekilde kullanılacağını bilmek frenlerde daha az aşınma ve yıpranma ek avantajını sağlarken, ACC ve AEBS gibi sistemler yol güvenliğinin artırılmasına yardımcı olur. Hochstenbach: "Ayrıca kamyonlarını tam anlamıyla tanıyan sürücüler kamyonlarını sürmekten çok daha fazla zevk alıyor. Bu da DAF EcoDrive+ Eğitim programını, harcanan zamanın karşılığını alma yönünden değerli kılıyor."

%10 daha verimli
EcoDrive+ Eğitim programının tamamlanması genellikle bir gün sürer ve hem teorik hem de uygulamalı eğitim içerir. "Eğitim programına katılan sürücülerimiz kamyonlarını en az %10 daha verimli kullanıyor. Etkileyici bir yatırım getirisi," diye belirtiyor Polonya'daki BATIM şirketinin Taşıma Direktörü Marek Gunia. "Araçlarımın hasarlarında kayda değer bir azalma olduğunu da fark ettim. EcoDrive+, sürücülerin becerilerini ve çeşitli araç sistemleri hakkındaki bilgilerini geliştiriyor. Bu da sürücülerimin işlerini daha iyi yapmalarını sağlıyor ve onları işlerini yaparken fark edilir derecede daha mutlu kılıyor."

Sunum
Fransa, Almanya, Polonya, Hollanda, İtalya, İspanya ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere çeşitli yerlerde yeni bir DAF kamyona sahip sürücülere bu eğitim standart olarak sunulmaktadır. Yerel Covid 19 önlemlerine bağlı olarak DAF, EcoDrive+ Eğitim programını yakın gelecekte tüm Avrupa'da daha da ileriye taşıyacak.

DAF Trucks Türkiye, 2020 yılında satın alınan her tır için sadece Türk müşterilerine özel bir sürücü eğitim kuponu (ücretsiz) veriyor. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.