Dağcılar buna bayılacak: VW Atlas Basecamp

Dağcılar buna bayılacak: VW Atlas Basecamp

3 sütunlu dev cüsseli SUV modeli Volkswagen Atlas uzun bir süredir piyasada. Alman otomobil üreticisi ise şimdilerde Atlas’ın üzerine geliştirilen VW Atlas Basecamp isimli yeni bir konsept aracının tanıtımını gerçekleştirdi.

İsminden de anlaşılacağı üzere bu araç daha çok doğayla baş başa geçirilecek hafta sonu maceraları için geliştirilmiş. Tamamen sıfırdan geliştirilen özel body ve lift kite ev sahipliği yapan aracın jantları da çok özel. All terrain lastikleri, LED aydınlatmaları ve port bagajıyla göz alıcı bir güzelliğe sahip olduğunu da söyleyebiliriz.

Volkswagen’den yapılan açıklama konseptin mevcut Atlas modelinin yaban hayatını ve kamp yapmayı sevenler için uyarlanmış versiyonu olduğu yönünde. Özellikle dağ bisikletlerini taşımak için treyler de takılabilen aracın en düşük paketi Atlas SEL Premium ile başlıyor. Bu pakette platin grisi ve siyah renk, turuncu renk tonuyla güzel bir ambiyans oluşturuyor.

3.6 litrelik motoru çok güçlü

Kaputun altında ise tüm paketlerde standart olarak 3.6 litrelik VR6 motor yatıyor. 8 ileri otomatik şanzıman ve 4Motion sürekli dört çeker moduyla 276 beygir güç üreten Atlas Basecamp çok iddialı bir dış görünüme sahip olsa da, ağır off-road şartlarına pek uyumlu değil gibi.

Önümüzdeki sonbahar aylarına doğru seri üretime girmesi planlanan modelde Front Runner Slimline II model isimli bagaj portu ve off-road LED lambaları standart olarak mevcut bulunuyor.

vw-atlas-basecamp2.jpgvw-atlas-basecamp3.jpg

M. Said Bayraklı  - OTO DÜNYA

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.