DFDS seferlerinde "Korona" arası yok

DFDS seferlerinde "Korona" arası yok

Denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması DFDS, ticaretin sürekliliği ve insani ihtiyaçların kesintisiz ulaştırılabilmesi için minimum insan temasını sağlayarak ro-ro seferlerini sürdürüyor.

DENİZCİLİK ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması Danimarkalı DFDS’nin Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi DFDS Akdeniz İş Birimi, ticaretin sürekliliğini sağlamak için minimum insan teması ile ro-ro seferlerini gerçekleştiriyor. DFDS Akdeniz İş Birimi, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle tüm resmi birimlerle koordinasyon içinde en üst seviyede tedbir ve önlemleri alarak ithalat ve ihracatta tedarik zincirini koruyor. Ticaretin sürekliliği ve insani ihtiyaçların kesintisiz ulaştırabilmesi adına operasyonlarına devam eden DFDS Akdeniz İş Birimi, tüm ülkelerin kamu otoritelerinin yürürlüğe aldığı önlem ve uygulamaları yerine getiriyor.

lars_hoffmann-(1).jpg“Gemi personelimizin yurt dışında insan teması yok”

DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann, DFDS Akdeniz İş Birimi olarak aldıkları tedbir ve önlemler sayesinde operasyonlarını gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirtti: “Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Dünya Sağlık Örgütü’nün yönergeleri doğrultusunda iş sürekliliğimizi sağlıyoruz. Türkiye’nin tüm sınır kapılarında ve gümrüklerinde alınan önlemleri, yetkililerle iş birliği içerisinde uygulamaya devam ediyoruz. Her türlü insani ihtiyacın kesintisiz şekilde ve minimum insan teması ile gerçekleşmesi için şirket olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Gemi personelimiz yurtdışında insanlarla temas etmeden görevlerini yerine getiriyor.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.