DKV Türkiye agresif büyüyor

DKV Türkiye agresif büyüyor

10 bin müşteriye dokunduklarını ifade eden DKV Türkiye Ülke Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, Piyasa koşullarının çok da iyi olmadığı 2019’da yüzde 20 büyüdük. 2020 hedefimiz ise yüzde 35’e ulaşmak” dedi.

Avrupa otoyollarında nakitsiz yol yardım hizmetinde lider olan DKV Euro Service, 2019 yılını lojistik sektörüne sunduğu yeni ürünler ve hizmetlerle önemli bir büyüme kaydederek kapatıyor. Düzenlediği basın toplantısında, firmanın faaliyetleri, 2019 faaliyetleri ve 2020 yılı hedefleri hakkında bilgi veren DKV Euro Service Türkiye Ülke Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, 2022’ye kadar agresif bir büyüme hedefleri olduğunu söyledi.

Sırbistan’da durmadan geçilecek

DKV’nin uluslararası taşımacıların işlerini kolaylaştırmak için büyük çaba harcadığını söyleyen Sezer, bu yıl nakliyecilere yeni hizmetlerininden birin de DKV Card’ı kullanan nakliyecilerin Türkiye’den Hollanda’ya kadar Hırvat otoyolları ve Bulgaristan gümrük ödemeleri dahil hiç kesintisiz 2 bin 700 kilometre yapabildiklerini söyledi. DKV’nin aynı zamanda, KDV oranının yüzde 27 olduğu Macaristan’la imzalanan KDV anlaşması sonrası, lojistik firmaları için net faturalama yapmaya başladığını hatırlatan Sezer, “Bu anlaşma ile artık Macaristan da Türk nakliyecisi için önemli bir yakıt ülkesi konumuna geldi.” diye konuştu.

DKV Box Europe Almanya’da da aktif

Bu yıl DKV, Avrupa Elektronik Geçiş Hizmeti (EETS) kapsanıda müşteriler için değer yaratan yeni geçiş kutusu DKV Box Europe’u faaliyete geçirdi. Avrupa’daki bütün önemli paralı yolların ücretlerini ödemek üzere tasarlanan DKV Box Europe, söz verildiği gibi Almanya’da da aktif olarak kullanıma girdi. DKV’nin bu yeni kutusu, Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, İspanya, Portekiz’deki paralı yolların yanı sıra Heren Tüneli (Lübeck), Liefkenshoek Tüneli (Belçika) ve Warnow Tüneli (Rostock) için nakliye araçlarının geçiş ücretlerinin ödenmesini sağlıyor. Bu listeye kısa bir süre içinde yeni ülkeler de eklenecek.

“2022 yılına kadar hedeflerimiz yüksek”

DKV Türkiye Genel Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, yeni yılı agresif büyüme hedefiyle karşıladıklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Son dönemde DKV’nin üst yönetiminin neredeyse tamamı değişti. Yönetimdeki bu önemli değişiklikler şirkete bir dinamizm getirdi. Bu yıl birçok ürün devreye alındı. Genelde otoyoldaki büyümemiz yüzde 20’lerde olurdu, bu yıl yüzde 30’u aştı. Yakıtta da yüzde 10’un üzerinde büyüdük. Piyasanın çok iyi olmadığı bir yılda bu oranlarda büyüme göstermemiz bizi çok mutlu ediyor. Gelecek yıl ise bizi çok güçlü bir büyüme bekliyor. Çünkü 2022 yılına kadar hedeflerimiz çok yüksek.”

Yeni ülkelere de açılmayı planladıklarını söyleyen Deniz Çokcoş Sezer, planladıkları ülkeleri de porföylerine kattıkları zaman DKV Türkiye’nin önemli büyüme gerçekleştireceğini ifade etti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.