DOF AGV, lojistiğe yeni bir soluk getirecek

DOF AGV, lojistiğe yeni bir soluk getirecek

DOF Robotics, lojistik sektörü için yerli yazılımla ürettiği yapay zeka(IGV-Intelligent Guided Vehicles) ile otomatik taşıma, çekme, kaldırma ve konumlandırma görevlerini yerine getiren yeni ürünü DOF AGV’yi Logitrans Fuarı'nda tanıtacak.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 13-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na katılacak olan DOF Robotics, uzun vadede klasik taşıma, çekme ve kaldırma araçlarının yerini almayı amaçlayan yapay zeka (IGV) ile geliştirdiği yeni ürün grubu DOF AGV’yi ilk kez sergileyecek.

Fabrika, depo ve antrepolarda yerde bulunan işaretleri takip etmeden, radyo dalgaları ve sensörlerle yeniden haritalama yaparak, bulunulan alan içerisinde hızlı bir şekilde hareket etme ve iş emrini yerine getirme konusunda akılcı çözümler sunmayı hedefleyen DOF AGV, Endüstri 4.0 için önemli özelliklerden olan veri analizinin doğru aktarılmasına olanak sağlıyor.

Uluslararası network imkanı

Yük taşımacılığı ve lojistik hizmetleri, telekomünikasyon, yük taşımacılığı sistemleri, intralojistik vb. ürün hizmet gruplarından sektör profesyonelleri ve yatırımcıların bir araya geleceği uluslararası çapta büyük öneme sahip olan Logitrans Transport Lojistik Fuarı bu yıl 13’üncü kez kapılarını açıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.