‘Ege Seyir’ Çeşme Marina’da noktalandı

‘Ege Seyir’ Çeşme Marina’da noktalandı

Edinburgh Dükü Prens Philip, Galler Prensi Charles Philip ve York Dükü Prens’in yönetiminde olduğu dünyanın en eski yat kulübü olan Royal Thames Yacht Club, Londra’dan başladıkları yolculuklarını Çeşme Marina’da noktaladı.

Çanakkale Savaşları’nın 100. yılı anma etkinlikleri kapsamında Londra’dan yola çıkan Royal Thames Yacht Club (RTYC) üyeleri 2-14 Haziran tarihleri arasında da 50-60 kişilik yatçı misafir grubu ile ‘Ege Seyir’ programlarını gerçekleştirdi. 2 Haziran’da Çanakkale’den başlayan ve Kabatepe, Bozcaada, Ayvalık, Bademli ile devam eden yolculukları 14 Haziran tarihinde Çeşme’de sonlandı.

AKALTAN’DAN KATILIM PLAKETİ
Çeşme Marina’da demir atan RTYC üyeleri, Çeşme Marina Genel Müdürü Can Akaltan ve ekibi tarafından ağırlandı. Kendileri için hazırlanmış olan kokteylde keyifli zaman geçirdikleri gözlenen RTYC üyeleri Çeşme Marina’yı çok beğendiklerini ve tekrar gelmek istediklerini belirttiler. Ayrıca Akaltan tarafından RTYC üyelerine ve bu seyre vesile olan Catoni Deniz İşleri’nin yöneticisi ve aynı zamanda RTYC üyesi olan Jonathan Beard’e katılım plaketleri takdim edildi. 

GALLER PRENSİ CHARLES PHİLİP DE KULÜBÜN YÖNETİMİNDE
1775 yılında İngiltere’de kurulmuş olan RTYC, dünyanın en eski yatçılık kulübü olarak bilinmekte. Günümüzde kulübün yönetiminde Edinburgh Dükü Prens Philip, Galler Prensi Charles Philip ve York Dükü Prens Andrew bulunuyor.

ege-seyir.jpgege-seyir-2.jpg

(Fulya OMAÇ / Çeşme Aktüel Dergisi)

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.