Ekrem Otomotiv, İstanbul’da da hizmet verecek

Ekrem Otomotiv, İstanbul’da da hizmet verecek

1980 yılında Antakya’da bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Ekrem Otomotiv, hızla büyümeye devam ediyor. Geçen yıl 1.500 TIR’ın alım-satımında imzası olan firma, artık İstanbul’un Çatalca ilçesinde de hizmet verecek.

Ekrem Otomotiv, 1980 yılında Antakya’da, Oto Alım-Satım, taksi satışı, kamyon ve kamyonet gibi ulaşım araçlarını pazarlamak üzerine kuruldu.  1994 yılına kadar TIR alım- satımı ve uluslararası nakliyeyi bir arada yürüten firma, Ocak 2009 itibariyle C 2 yetki belgesini iptal edip yalnızca satışa odaklandı. Bünyesindeki tüm araçları satışa çıkaran kuruluş, bu konuda gelen olumlu geri dönüşleri değerlendirmesinin ardından yalnızca alım satıma yönelik faaliyet gösteren kurumsal bir şirkete dönüştü.

“1980’den Günümüze Devam Eden Dostluk”  mottosuyla büyümesini sürdüren Ekrem Otomotiv, ülkede yaşanan ekonomik krize rağmen, yalnızca geçen yıl tüm markalarda 1.500TIR’ın alım satımında pay sahibi oldu.

Kerim Kondakçı’nın kurduğu şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı oğlu Nevzat Kondakçı yürütmekte ve idari kadroyu da yine aile bireyleri oluşturmaktadır. 

nevzat-kondakci.jpgNEVZAT KONDAKÇI (Ekrem Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür)

ekrem-yonetim-kadrosu.png

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum