Eksa Transport, filosuna 5 Renault Trucks daha kattı

Eksa Transport, filosuna 5 Renault Trucks daha kattı

Filosundaki 52 adet low-bed, mega ve jumbo araçlar ile çalışmalarını sürdüren Eksa, tercihini yine Renault Trucks’tan yana kullanarak 5 adet T 460 4x2 XLow çekicilerini teslim aldı.

Eksa Transport, geliştirdiği filosuyla Avrupa’nın tüm ülkelerine, Avrupa’dan da Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan ve İran’a komple, ağır, gabari ve proje taşıma hizmetleri veriyor. Filosundaki 52 adet low-bed, mega ve jumbo araçlar ile çalışmalarını sürdüren Eksa, tercihini yine Renault Trucks’tan yana kullanarak 5 adet T 460 4x2 XLow çekicilerini teslim aldı.

Eksa Transport Genel Müdürü Ekrem Karaoğlu, İdari işler Müdürü Elif Karaoğlu, Filo Müdürü Arif Faruk Özsağlam ile Renault Trucks Pazarlama Direktörü Şebnem Uygurtürk ve Koçaslanlar Orhanlı Müdürü Erdoğan Seymen teslimata katıldılar.

2014 yılından bu yana Renault Trucks çekicileri kullandıklarına değinerek araçların performans ve yakıt tasarrufundan memnuniyetlerini belirten Ekrem Karaoğlu; “Türkiye merkezli sınırlar ötesi taşımalarda, dünyanın her noktasına ulaşabilme imkanını entegre taşıma modelleri ile en optimum zaman ve maliyet fırsatlarını yaratarak gerçekleştiriyoruz. Optimum zaman ve maliyet fırsatları burada kilit noktalar. Renault Trucks çekiciler, performansları ve yakıt tasarrufları ile bu noktada işimize değer katıyor” dedi.

0 Faiz Kampanyası’ndan faydalandık

Renault Trucks, düzenlediği “Sıfır Faiz Kampanyası” ile yeni araç alımları için avantajlı koşullar sunduğunu belirten Karaoğlu; “Biz de araç alımlarımızda Renault finans hizmetlerini kullanarak kampanya avantajlarından yararlandık” diye belirtti.

Alımlarımıza Renault Trucks ile devam edeceğiz

Eksa Transport, filosunda bulunan Renault Trucks T460 çekiciler ile 2 puanlık yakıt tasarrufunu yakalıyor. Karaoğlu; “Sağladığımız yakıt tasarrufu ile aslında bir çekicimiz yıllık yaklaşık 50.000 km’lik yol bonusu kazanmış oluyor” diye belirtti. Yeni alımları ile filolarını güçlendirmeye devam edeceklerine değinen Ekrem Karaoğlu; “Renault Trucks araçlarından memnun olmamızın yanı sıra satış sonrası hizmetlerde de güzel bir uyum yakaladık. Araçlarımızın bakım ve onarımlarını, hem zaman hem de maliyetlerimizi gözeteceklerini bilerek Renault Trucks ekibine teslim ediyoruz” dedi.

Eksa Transport’a araçlarını teslim eden Koçaslanlar Orhanlı Müdürü Erdoğan Seymen; “İşini Eksa Transport gibi titizlik ve özenle yürüten lojistik firmalarının Renault Trucks çekicileri tercih etmelerinden dolayı çok memnunuz. Eksa Transport için önemli kriterleri iyi biliyor ve araçların özelliklerinin yanı sıra toplam çözüm memnuniyeti açısından da çabamızı ortaya koyuyoruz. Renault Trucks için müşterilerinin gerçek iş ortağı olmak önemli. Bu nedenle satış sonrası hizmetlerimizle de her zaman yanlarında oluyoruz” şeklinde belirtti.

Eksa Transport yeni araçlarını Renault Trucks’ın sunduğu Finans Hizmetleri’nin avantajları ile teslim aldı.

renault_trucks_eksa_lojistik_teslimat_gorsel_4.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.