Goodyear, Eagle Sport ailesini genişletiyor

Goodyear, Eagle Sport ailesini genişletiyor

Goodyear, yenilikçi teknolojiler ve üstün performansıyla bilinen Eagle Sport serisinin üstün performanslı iki yeni üyesini tanıttı. Eagle Sport serisinin en yeni üyeleri Eagle Sport 2 UHP ve Eagle Sport 2 SUV sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Goodyear’ın, yüksek kalitesi ve dayanıklılığıyla Türkiye’de sürücüler arasında büyük bir üne sahip Eagle Sport serisi, Eagle Sport 2 UHP ve Eagle Sport 2 SUV ile genişliyor. Çok çeşitli ebatlarda sunulan genişletilmiş ürün yelpazesi, Goodyear'ın büyüyen araç parkında daha da fazla sürücüye üstün bir sürüş deneyimi sunmasını sağlıyor.

goodyear-eagle-sport-2-suv-01.jpgEagle Sport 2 UHP: Daha üstün sürüş deneyimi

Dünyanın en önemli lastik üreticilerinden Goodyear’ın, Eagle Sport serisine dahil ettiği yeni üyesi Eagle Sport 2 UHP, lastiğin dayanıklılığını artıran güçlendirilmiş sırt hamuru sayesinde sunduğu uzun ömürlü performansın yanı sıra, ıslak ve kuru zeminde üstün yol tutuş ve frenleme performansıyla da öne çıkıyor.

SUV kullanıcılarına özel: Eagle Sport 2 SUV

Goodyear’ın SUV segmenti için özel olarak geliştirdiği Eagle Sport 2 SUV uzun ömürlü yüksek performanslı sürüş deneyimi sunuyor. Silika katkılı sırt hamuru sayesinde yol tutuşunu geliştirecek şekilde tasarlanan Eagle Sport 2 SUV gelişmiş teknolojisi ve ıslak zeminde frenleme performansıyla da öne çıkıyor. Basıncı etkili ve eşit bir şekilde yola ileten özel lastik deseni ile kuru zeminde üstün performans gösterirken konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

goodyear-eagle-sport-2-suv-03.jpgEagle Sport ailesi her iki yeni ürün grubunda, sürüşün ayırt edici özelliği olan konfor, güvenli sürüş ve performansı bir arada sunuyor.

Son kullanıcı geri bildirimleri yeni lastiklerin geliştirilmesinde kilit rol oynuyor

Genişletilmiş ürün gamının olağanüstü bir sürüş deneyimi sunacağından emin olduklarını söyleyen Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ertan San, “Goodyear Eagle Sport lastik ailemizin, Goodyear'ın bilinen ödüllü performansını daha fazla sürücüye sunacak olmasından gurur duyuyoruz. Sürücüler düşünülerek tasarlanan Eagle Sport 2 UHP ve Eagle Sport 2 SUV, onların konfor, performans ve yakıt verimliliği taleplerini karşılamayı amaçlıyor” dedi.

ertan-san-002.jpgGoodyear, genişletilmiş ürün gamının olağanüstü bir sürüş deneyimi sunacağından emin. Goodyear Türkiye Tüketici Lastikleri Direktörü Ertan San, "Genişletilmiş Goodyear Eagle Sport lastik ailemizin, Goodyear'ın bilinen ödüllü performansını daha fazla sürücüye sunacak olmasından gurur duyuyoruz. Sürücüler düşünülerek tasarlanan Eagle Sport 2 UHP ve Eagle Sport 2 SUV, onların konfor, performans ve yakıt verimliliği taleplerini karşılamayı amaçlıyor” dedi.

Goodyear Türkiye Genel Müdürü Marwa Khairalla da "Şirketin 125 yılı aşkın lastik inovasyonunu; gelişen araç parkı ve tüketici beklentileriyle eşleştiren iki yeni ürün serisi Eagle Sport 2 UHP ve Eagle Sport 2 SUV, Goodyear'ın üstün sürüş deneyimleri sunma taahhüdünün bir devamıdır" diye bilgi verdi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.