Grupaj Lojistik yasta...

Grupaj Lojistik yasta...

Lojistik ve gümrükleme sektörünün köklü firmalarından Grupaj Lojistik’in sahibi Hasan Akandere’nin dün akşam Almanya’da yaşamını yitirdi. Bir dostuna ait evde hayatını kaybetmiş halde bulunan Akandere'nin intihar etmiş olabileceğinden şüpheleniliyor.

Yakınlarından edinilen bilgiye göre, mali sıkıntıya giren işadamı Akandere’nin piyasaya 300 milyon lirayı aşkın borcu olduğu belirtiliyor. Ünlü Türk işadamı Almanyada hayatını kaybetti

Başından vurulduğu anlaşılan Akandere’nin intihar ettiğinden şüpheleniliyor.

Alman polisi henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Evli üç çocuk babası olan Akandere’nin cenazesi toprağa verilmek üzere Türkiye’ye getirilecek.

MAL VARLIĞI DA VAR

Akandere'nin cenazenin pazartesi günü Türkiye'ye getirilmesi bekleniyor. İşadamı Akandere'nin cenazesinin getirilmesi için iş adamı dostlarının devreye girdiği öğrenildi. Akandere'yi yakından tanıyan bir isim, "Hasan Bey'in piyasaya ve bankalara borcu var ama bunları karşılayacak mal varlığı da var. Ancak nakde dönüşmeyince ve bankalar filan da üstüne gelince bunalıma girdi" dedi.

EV SAHİBİ BULDU

Akandere, Almanya'da bir dostuna ait olduğu belirtilen evde kalıyordu. Dün akşam saatlerinde bu evde yaşamına son veren Akandere'nin cesedi, evin sahibi tarafından bulundu.

O YATIRIM ZORA SOKTU

Akandere'ye ait şirketlerin yaşadığı mali sıkıntının, bir süre önce satın aldıkları yüzlerce TIR'dan kaynaklandığı belirtildi. Akandere'ye ait şirketlerde 600'e yakın kişinin çalıştığı kaydedildi.

krone-grupaj.jpg

Dinçer GÖKÇE - HÜRRİYET

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum