Gülsan Taşımacılık filosuna 4 yeni DAF katıldı

Gülsan Taşımacılık filosuna 4 yeni DAF katıldı

Uluslararası taşımacılık firmalarından Gülsan Taşımacılık, çekici tercihini DAF XF 480 Super Space Cap’tan yana kullandı. 4 adet yeni DAF çekici, firma genel müdürü ve sahibi Kemal Gül tarafından teslim alındı.

Başta Almanya olmak üzere 35 Avrupa ülkesine taşıma yapan ve faaliyetlerini İskenderun merkezli sürdüren Gulsan Transport, filosuna  4 adet yeni DAF XF 480 Super Space Cap daha kattı.  DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark, yeni çekicilerin anahtarını Gulsan Uluslararası Taşımacılık’ın  Genel Müdürü ve sahibi Kemal Gül’e teslim etti.

Teslimat töreninde konuşan Kemal Gül,  “Ürünleri Avrupaya taşırken DAF tırlarının mükemmel yakıt tüketimine, Avrupa’daki mükemmel servis ağına ve aynı zamanda Hatay’daki Atılım bayiine çok fazla önem ve öncelik verdik. DAF’ın yakıt cimriliği sayesinde taşımacılık sektöründe de her türlü olumsuzluğa karşın, para kazanılabileceğine inanıyoruz. 2020 yılında araç sayımızı daha fazla DAF ile genişletmek arzusundayız” diye konuştu.

Gregor van der Mark da, “DAF Trucks Türkiye olarak Gulsan Taşımacılık gibi tırlarımızın üstün kalitesi ve mükemmel yakıt tüketimini takdir eden müşterilerimiz ile çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu satışı mümkün kılan Atılım Otomotiv’e teşekkür ediyorum. Atılım Otomotiv 2019 yılından beri sadece servis bayii değil aynı zamanda yetkili satış bayii olarak öne çıkıyor” açıklamasını yaptı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.