Hegelmann Nakliye Grubu’na 540 DAF XF

Hegelmann Nakliye Grubu’na 540 DAF XF

Hegelmann Nakliye Grubu, 540 DAF XF ile filosunu genişletiyor. 480 Super Space Cab traktör üniteleri, programlı bir teslimatla 2019 ve 2020 yılları arasında güney Almanya şirketine teslim edilecek

1998 yılında kurulan Hegelmann Transport, otomobil, ağır sanayi ve gıda endüstrisi alanlarında tam zamanında taşımacılık işinde uzmanlaşmıştır. Hegelmann 4.000 çalışanı, 2.000 çekici ve 2.000 römorku ile Algarve’den Çin sınırına kadar faaliyet göstermektedir. Şirketin merkezi Stuttgart yakınlarındaki Karlsdorf-Neuthard'da bulunmaktadır.

Maksimum çalışma süresi, en yüksek yatırım getirisi

Aile işletmesinin iki sahibinden biri olan Siegfried Hegelmann: "Uluslararası büyüme stratejimizi başarılı kılmak için, maksimum işletme süresi ve kilometrede mümkün olan en yüksek geri dönüşü bekliyoruz" dedi. “DAF, başkalarına benzemiyor. Onların hedefi bizim karlılığımız- bu da DAF'ı ideal ortağımız yapıyor. " diye ekledi.

DAF'a fazlasıyla değer veren sürücüler

Hegelmann, 2018 Yılının Uluslararası Kamyonu olan yeni nesil XF'den daha önce de 100'den fazla kamyon satın almıştı. Sürücüler, DAF'ın en üst modelinde bulunan mükemmel sürüş özelliklerinin yanı sıra Süper Space Cab kabin konforunu ve alanını övdü. Siegfried Hegelmann: “Çok sayıda profesyonel sürücü sıkıntısı olması da DAF XF’i bir kez daha seçmemizde önemli bir rol oynadı” dedi.

Rakipsiz düşük yakıt tüketimi

Yeni sipariş edilen kamyonlar, Önsezili Seyir Kontrolü (PCC), Şerit Değiştirme Uyarı Sistemi (LDWS), Gelişmiş Acil Durum Fren Sistemi (AEBS) ile donatılmıştır. Ayrıca yüksek seviyede rahatlık ve güvenlik sağlayan Uyarlanabilir Seyir Kontrolü (ACC) de sağlamaktadır. 355kW / 483 hp PACCAR MX-13 motoru, benzersiz yakıt tüketimine karşın eşi görülmemiş bir esneklik sunar.

1.100’den fazla servis noktası

Düzenli araç bakımları için DAF XF, DAF’ın 1,100’den fazla bayi ve servis noktası ile sağlanan 200,000km’ye kadar servis aralığına sahiptir. Ek olarak, şirket zamanında önleyici bakım ve ideal seviyede hizmete hazır araç sağlayan DAF MultiSupport tamir ve bakım sözleşmelerini tercih etti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.