İskenderun Gemi İşletmeciliği filoyu büyütüyor

İskenderun Gemi İşletmeciliği filoyu büyütüyor

İskenderun Gemi İşletmeciliği’nin 189 metre uzunluğunda, 32 metre genişliğindeki M/V Toros M isimli gemiyi Hong Kong’ta Navios Ship Management firmasından teslim alarak şirket bünyesine kattığı öğrenildi.

İskenderun Gemi İşletmeciliği bünyesinde işletilmek üzere armatör Mühendis İbrahim Mazman ve ailesi tarafından satın alınan M/V Toros M isimli gemi, Hong Kong’ta Navios Ship Management firmasından teslim alınarak şirket bünyesine katıldı.

İskenderun Gemi İşletmeciliği tarafından satın alınan M/V Toros M, Japonya tersanelerinde inşa edildi. 189,8 metre uzunluğunda ve 32,26 metre genişliğindeki M/V Toros M adlı geminin İskenderun Gemi İşletmeciliği bünyesine katılmasıyla şirketin gemi sayısı 9'a yükseldi.

İskenderun Gemi İşletmeciliği  4 adet 50-56 bin dwt Supramax, 5 adet de 28-33 bin dwt Handysize olmak üzere 9 adet gemi ile toplamda yaklaşık 370 bin dwtyük taşıma kapasitesine ulaştı.

Şirket, daha da büyümek ve toplam taşıma kapasitesini bu yıl içinde 500 bin dwt’nun üzerine çıkartmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

DENİZ HABER AJANSI

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.