IVECO Otomotiv’de S-WAY teslimatları hız kesmiyor

IVECO Otomotiv’de S-WAY teslimatları hız kesmiyor

IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv satışını gerçekleştirdiği toplam 10 adet S-WAY’den 6 adet S-WAY AS440S48 T/P çekiciyi LGT Lojistik ve Tanöz inşaat firmalarına teslim etti.

LGT Lojistik 4 adet IVECO  S-Way çekicileri teslim alırken  teslimat törenine IVECO Otomotiv adına genel müdür Rüştü Başargan ağır vasıta satış müdürü Çayan Tubay ve ağır vasıta satış danışmanı Mustafa Kaynar, LGT LOJİSTİK  genel müdürü Selçuk Arslan ve şirket çalışanları katıldılar. Selçuk Arslan özellikle yakıt ekonomisi ve yenilenen kabinin teknolojik görünümünün yatırım kararlarında etkili olduğunu söylerken Rüştü Başargan bu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

ivecotanoz-003.jpgTanöz İnşaat’a ise satın aldığı 6 adet S-WAY çekicinin 2’si teslim edilirken teslimat törenine IVECO Otomotiv adına genel müdür Rüştü Başargan , ağır vasıta satış müdürü Çayan Tubay katılırken , Tanöz adına genel müdür Serdar Tan ve Yusuf Altın katıldılar. Serdar Tan kullanıcılardan aldıkları olumlu yorumlar nedeni ile bu kararı verdiklerini belirtirken Rüştü Başargan Tanöz’ü satış sonrasında da yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.