Kahramanlı, krizi fırsata çevirmek için 50 Mercedes aldı

Kahramanlı, krizi fırsata çevirmek için 50 Mercedes aldı

Krizleri fırsata çevirmeyi amaçlayan Kahramanlı Uluslararası Nakliyat, 10 milyon TL’lik yatırımla Mercedes – Benz Türk’ün 2. El kamyon markası TruckStore’den 2015 model 50 adet 1841 LSnRL çekiciyi daha filosuna kattı.

Mersin’de 1970’lerde yola çıkan ve bugün lojistik, gümrük ve sigorta alanında Kuzey Avrupa’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Türk Cumhuriyetleri’nden Yemen’e kadar pek çok coğrafyada kara yolu taşımacılığı hizmeti veren Kahramanlı Uluslararası Nakliyat, krize rağmen filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Türkiye'de ki; tüm dış ticaret işlemlerinin liman içindeki gibi yapılabildiği gümrük sahaları olarak da bilinen tek Dry Port’a sahip olan firma son olarak 50 adetlik Mercedes-Benz 1841 LSnRL çekiciyi düzenlenen törenle teslim alan firma kriz döneminde yaptığı bu atılım ile bir kez daha adından söz ettirdi.

Şirkette gerçekleşen teslim törenine; Mercedes –Benz Türk 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Özensel, TruckStore Müdürü Kıvanç Aydilek, Mercedes –Benz Finansal Hizmetler Satış ve Pazarlama Direktörü Gökmen Önbulak, Mercedes –Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı ve Mengerler İstanbul Ağır Vasıta Satış Sonrası Hizmetler Pazarlama Müdürü Cihan Ekinci ile Kahramanlı Uluslararası Nakliyet Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı katıldı.

mercedes-truckstore-kahramanli-(2).jpg

ÇEKİCİLER ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE YURTİÇİ KONTEYNER TAŞIMACILIĞI İŞLERİNDE KULLANACAK

Teslim töreninde; Mercedes – Benz Türk’ün 2. El kamyon alanındaki öncü markası TruckStore tarafından, Kahramanlı Uluslararası Nakliyat’a 50 adet Mercedes – Benz1841 LSnRL çekici teslimatı gerçekleştirdi.

2012’den bu yana 450’yi aşkın Mercedes-Benz araç yatırımı yapan Kahramanlı Uluslararası Nakliyat, yeni aldığı 2015 model Mercedes-Benz Actros 1841 LSnRL çekicileri uluslararası taşımacılık ve yurtiçi konteyner taşımacılığı işlerinde kullanacak.

50 ARAÇ MERCEDES’İN FİNANSAL HİZMET DESTEĞİ İLE GELDİ

2015 model araçlar Mercedes -Benz finansal Hizmetler’in sağladığı avantajlı kredi imkanları sayesinde şirket filosuna katıldı.

2009 yılında 2. el kamyon pazarına TruckStrore,otobüs pazarına ise BusStore markalarıyla girmiş olan Mercedes-Benz Türk, ticari araç sektöründe başlattığı bu konseptte liderlik bayrağını müşterilerine sunduğu avantajlı satış, ekspertiz, terzi dikişi kredilendirme hizmetleri ve gelişmiş servis ağı ile taşıyor. Mercedes-Benz Türk’ün sıfır ticari araç müşterilerine gösterdiği müşteri odaklı yaklaşım ve sunduğu hizmet kalitesini 2’inci el pazarı müşterilerinin nezninde sürdüren TruckStore markası, stok çeşitliliğine ek olarak Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in desteği ile sunduğu özel finansal hizmet koşulları ile müşterilerin iş ortağı olma iddiasını koruyor. Marka, müşterilerine sunduğu bu 360 derece hizmetlere ek olarak yalın ve hızlı süreçleriyle bir iş günü içerisinde müşterinin alım, satım, kredilendirme ve sigortalanması gibi tüm işlemlerini tek çatı altında gerçekleştirebilme gibi özellikleriyle de öne çıkıyor.

TRUCKSTORE, BUSSTORE 10 YAŞINDA

Teslim töreninde ilk olarak söz alan Mercedes – Benz Türk 2.El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Özensel, teslim günün kendileri için önemli bir gün olduğunu TruckStore, BusStore’nun 10’uncu yılını kutladıklarını kaydetti.

10 yıl önce, “Biz müşterilerimiz için değer zinciri yaratmak istiyoruz” anlayışı ile yola çıktıklarını anlatan Özensel, “Peki bu zincirde neler var? ikinci el satış, takas, ekspertiz, bakım onarım, müşteriye uygun finansal seçenekler, yani biraz terzi dikiş misali ve önemlisi bu zincirde güven var. 2012 yılından beri biz Kahramanlı Uluslararası Nakliyat Şirketi ile beraber iş yapıyoruz. Hem yeni araçta hem de ikinci el kamyonda alımları var ve bir hizmet-güven ilişkisi içerisinde ilerliyoruz. Ümit ediyorum ki senelerce bu işbirliğimiz devam edecektir.Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz 50 adet araç var ama hepsi şuan burada değil, bir kısmı para kazanmak üzere yollarda, iş yapıyorlar” dedi.

mercedes-truckstore-kahramanli-(3).jpg

KAHRAMANLI-MERCEDES İŞBİRLİĞİ İLE 7 YILDA 450’Yİ AŞKIN ARAÇ YATIRIMI YAPILDI

Kahramanlı Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı ise 49 yıl önce kurulan şirketin bugün; lojistik, Dry Port, gümrük ve sigorta alanında Kuzey Avrupa’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Türk Cumhuriyetleri’nden Yemen’e kadar pek çok coğrafyada kara yolu taşımacılığı hizmeti verdiklerini kaydetti.

“Mercedes Benz Türk ile 2012 yılında başlayan iş ortaklığımız neticesinde bugüne kadar 450 adeti aşkın araç yatırımı gerçekleştirdik” diyen Kahramanlı, “Bugün araç parkımızın büyük bir bölümü Mercedes Benz araçlardan oluşuyor. Tercihimizi yine kendilerinden kullanmamın sebepleri arasında; araçların kalitesi, sundukları ticari ve yol performansı, yaygın servis ağları ve kaliteli müşteri hizmetleri ile birlikte Mercedes Benz finansal hizmetleri ve bizlere sunmuş olduğu avantajlı kredi kampanyası bulunuyor. Uzun yıllara dayanan iş ortaklığımızı ilerleyen dönemlerde de ilerleyen ihtiyaçlarımız doğrultusunda devam ettirmeyi planlıyoruz. Krizi fırsata çevirmek istiyoruz” diye konuştu.  

KAMYON PAZARI YÜZDE 59, MERCEDES’İN SATIŞLARI YÜZDE 55 AZALDI!

Mercedes –Benz Finansal Hizmetler Satış ve Pazarlama Direktörü Gökmen Önbulak da, “Bu dönemde 50 tane araç çok önemli bir yatırım aslında. İlk 6 aya baktığımızda kamyon pazarının yüzde 59 daraldığını, Mercedes’in satışlarının da pazardan biraz daha iyi olmakla beraber yüzde 55 civarında daraldığını görüyoruz. Geçtiğimiz yıllara göre çok daha büyük bir daralma olduğunu görüyoruz. o yüzden bugünkü 50 araçlık yatırım Türkiye’nin ekonomik kondisyonunda, taşımacılık alanında çok önemli bir yatırım.

TruckStore’yi de tebrik ediyorum, önemli bir yatırıma imza attıkları için.

Biz Kahramanlı Uluslararası Halkiyat ile 2012 yılından beri çalışıyoruz ve bu süreçte kendilerine yaklaşık 40 milyon Avro’nun üzerinde bir finansman sağladık kendilerine. Aslında bugünkü ekonomik kondisyonlarda biraz daha iyi müşteriler, kendilerini diğer müşterilerden ayırıyor. Kahramanlı Grup’ta bu müşterilerden bir tanesi” şeklinde konuştu.

mercedes-truckstore-kahramanli-(5).jpg

Hediye EROĞLU - MERSİN / LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.