Kamyoncular aç, susuz Erdoğan'ı beklediler

Kamyoncular aç, susuz Erdoğan'ı beklediler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Elazığ'daki programı sırasında şehre ağır vasıta araçların giriş çıkışı yasaklandı. Tır ve kamyon şoförleri, "Bu ülkenin vergisini veren kamyoncu dağ başında aç ve soğukta saatlerdir bekliyor" diyerek tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yazıkonak’ta Elazığ depreminin birinci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma ve deprem konutları anahtar teslim töreninde konuştu. 

Erdoğan'ın konuşma yaptığı alanda sosyal mesafe kuralının yok sayıldığı görüldü. AK Partili Cumhurbaşkanı ve ekibi, konuşmanın sonunda depremzedelere otobüsünün üstünden 'keyif çayı' attı.

Kalabalığı "siz iç içe duruyorsunuz" diye uyaran Erdoğan, daha sonra ise "Ben de size keyif çayı getirmiştim. Rizeliyim ya" diyerek çay dağıtımı yaptı.

ŞOFÖRLER İSYAN ETTİ

Erdoğan depremzedelere çay dağıtırken, şehrin bir başka noktasında ise TIR ve kamyon şoförlerinin tepkili bekleyişlerinin olduğu öğrenildi. Ağır vasıta araçların şehre giriş çıkışlarının engellenmesi nedeniyle saatlerce kontak kapatıp bekleyen şoförler, yaşadıkları mağduriyet nedeniyle tepki gösterdi.

HABERİN VİDEOSU

https://dai.ly/x7ywiyc

CUMHURİYET

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.