Kartepe adayından söz: Seçilirsem TIR parkı açacağım

Kartepe adayından söz: Seçilirsem TIR parkı açacağım

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar Sumotaş Lojistik‘i ziyaret ederek kamyon ve TIR şoförü olan üyelere seçildiği TIR Otoparkı açacağını vaat etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kartepe Belediye Başkan adayı olan Cumhur Karakadılar seçim çalışmalarına devam ederken Karakadılar’ın durağı Sumotaş Lojistik yönetim kurulu Başkanı Marika Mehmet Top ve şoförler oldu. Karakadılar’a ziyareti esnasında İlçe Başkanı Şeref Kırmızı eşlik etti. Üyelerle görüştüğü esnada konuşan Cumhur Karakadılar, “Allah nasip etti ve aday oldum. Güzel projelerimiz var. Kamyoncuyuz, otobüsçüyüz, köylüyüz, çiftçiyiz” ifadelerini kullandı.

‘BU BÖLGEDE TIR GARAJI YOK’

Sözlerini sürdüren Karakadılar, “Bu sorunların hepsini biliyorum. Sizler için yapabileceğim en büyük şey bir fabrikayla sorun yaşadığınızda sizin yanınızda olacağıma söz veriyorum. Bu bölgede tır garajı yok. 2 araç yan yana geldiğinde yol kapanıyor. Buraya bir tır garajı yapacağız. Mevcut iktidar yüzünden muhtarlarımız mahalle başkanının peşinde çalışıyor” sözlerini kullandı.

‘ÜZÜLMEZ’İN ARACINI SATACAĞIZ’

“Muhtara ve halka sormadan hiçbir proje yapılmayacak” diyen Karakadılar, “İmarla ilgili yolsuzluklar var. Çocuklarımıza otobüsleri ücretsiz yapacağız. Hüseyin Üzülmez’in bindiği aracı satarak kadınlarımıza Halk Eğitim Merkezi’nde kurslar açacağız. Ayrıca çocuklarımıza kreşler açıp atanamayan öğretmenlerimize çocuklarımızı emanet edeceğiz” diye konuştu.

ÇAĞDAŞ KOCAELİ

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.