Klima çalıştırmayan şoförlere ceza

Klima çalıştırmayan şoförlere ceza

Aydın’da toplu taşıma hizmeti veren Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde Başkan Okan Yalçın, araçlarda klima çalıştırmayan şoförlere ceza uygulayacaklarını söyledi.

Yaz aylarında Türkiye’nin en sıcak kentlerinin başında gelen Aydın’ın Efeler ilçesinde toplu taşıma hizmeti veren Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, klima zorunluluğunu bu yıl da devam ettirecek. Kooperatif yönetimi tarafından alınan kararla sefere çıkan araçlarda klima çalıştırılması zorunlu hale getirildi. Sefer esnasında klima çalıştırmayan şoförlere cezai işlem uygulanacak.

AMAÇ KONFORLU VE RAHAT YOLCULUK

Yolcuların konforlu ve rahat bir şekilde seyahat etmeleri için bu kararı aldıklarını belirten Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, kararın istinasız uygulanacağını belirterek, “Yaz aylarında kentimiz çok sıcak oluyor. Bu anlamda toplu taşıma araçlarında klima kullanılmadığı zaman vatandaşlarımız için yolculuk zor oluyor. Vatandaşlarımızın yaşadığı bu sorunu gidermek ve daha kaliteli, konforlu ve rahat bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlamak için araçlarımızda klima çalıştırma zorunluğu getirdik. Klima çalıştırmayanlara cezai işlem uygulayacağız. Ayrıca arıza sebebi ile mazeretli olanlar en kısa zamanda tamirini yaptırmak zorunda” dedi.

SES GAZETESİ

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.