Krone ve Schmitz, telematik için aynı arayüzü kullanacak

Krone ve Schmitz, telematik için aynı arayüzü kullanacak

Avrupa’nın önde gelen iki treyler üreticisi Schmitz Cargobull ve Krone, kurulu telematik donanımına ve kullanılan telematik portalına bakılmaksızın nakliye şirketlerine tek bir tıklamayla veri akışı sağlayacak.

Schmitz Cargobull ve Krone'nin telematik sistemlerini kullanan nakliye şirketleri, kurulu telematik donanımına ve kullanılan telematik portalına bakılmaksızın artık tek bir tıklama ile tüm araçlar için sağlanan verilere tek bir tıklama ile erişebilecek. Bu karmaşık olmayan ve son derece kullanışlı çözüm, Cargobull Telematik ve Krone Telematik arasındaki işbirliği sayesinde artık mümkün: Her iki üretici de diğer sistem için standartlaştırılmış arayüzlerini açtı.

Krone Service Genel Müdürü Ralf Faust ve Schmitz Cargobull Telematik Genel Müdürü Marnix Lannoije ortak bir açıklamada, "Taşımacılık şirketi için standardizasyon, veri konsolidasyonu ve dolayısıyla açık arayüz konuları giderek daha fazla odak noktası haline geliyor" diyor.

krone-schmitz.jpgİş süreçlerini desteklemek için treyler verilerinin sürekli değerlendirilmesi giderek daha önemli hale geliyor. Standardizasyon, bütünsel filo yönetimi için temel bir yapı taşı olarak öne çıkıyor. Ve dahili süreç maliyetlerinin azaltılmasına önemli bir katkı sağlıyor. Telematik sistemleri yükü izleme, emniyete alma ve takip etmenin yanı sıra treyler ile ilgili otomasyon süreçleri için de giderek daha önemli hale geliyor. Ve nihayetinde müşteriler  için tek bir şey önemli: Filolarını daha verimli bir şekilde yönetebilmek için tüm araç verilerini olabildiğince hızlı, kolay ve şeffaf bir şekilde çağırabilmek.  İşte iki treyler üreticisi Cargobull Telematik ve Krone Telematik uyumluluğuyla bunu mümkün kılıyor. Yeni sistemin birçok nakliye şirketi için büyük kolaylıklar getirileceği öne sürülüyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.