Lloyd’s Register, gemi kaydını kolaylaştırdı

Lloyd’s Register, gemi kaydını kolaylaştırdı

Lloyd’s Register, salı günü yaptığı duyuruda kuruluşun daha verimli nakliye tesciline olanak tanıyan bir prototip Blockchain platformu geliştirdiğini duyurdu.

Lloyd’s Register, Blockchain üzerinde çalışıyor. Lloyd’s Register, salı günü yaptığı duyuruda kuruluşun daha verimli nakliye tesciline olanak tanıyan bir prototip Blockchain platformu geliştirdiğini duyurdu.

Lloyd’s Register kâr amacı gütmeyen bir kuruluş. Bir basın açıklamasına göre kuruluş, yeni teknolojiyi kullanan gemileri kaydetme sürecini hızlandırmak için çalışıyor. Kritik nakliye altyapısının ve sanayideki kişilerin güvenliğini ve güvenliğini geliştirmek için Blockchain kullanmayı düşünüyor.

Lloyd’s, ilk olarak sicil kaydını 1764’te kullanmaya başladı. Böylece bir geminin durumu hakkında bilgi toplamak için tüccar ve sigortacıların bilgi sahibi olmasını sağladı. Bu bilgiler teknenin sigortalanmasını veya kiralanmasını belirlerken kullanılıyor.

Şimdi bu bilgiyi prototip kaydına uyguladı. Geliştirme firması Applied Blockchain ile ortaklık kurdu. Geliştirilen Blockchain aracı, bu hafta uluslararası denizcilik fuarı SMM’de tanıtılacak.

Lloyd’s Register yetkilileri proje hakkında bilgi veriyor

Lloyd’s Register’ın teknik sorumlusu Gary Pogson, denizcilik ve offshore duyurusundan sonra kabaca iki buçuk yıl boyunca Blockchain teknolojisinde eğitim gördüğünü söyldedi. Ayrıca çok erkenden beri bunu büyük bir potansiyel alan olarak kabul ettiğini ekledi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.