Logitrans Lojistik, yerli üreticiye e-ticaret kapılarını açıyor

Logitrans Lojistik, yerli üreticiye e-ticaret kapılarını açıyor

Logitrans Lojistik AŞ, Yerli üreticilere E-İhracat kapılarını açıyor. LogiHUB hizmet modelleri ile website entegrasyonu, ürün moderasyonu, mağaza yönetimi ve kargo süreçlerinde müşterilerine tedarik zinciri çözümleri üretiyor

Uluslararası Lojistik firması olarak yola çıkarak, depolama, taşımacılık, depo yazılımı, Intermodal Lojistik hizmetleri alanlarında kendini her an geliştiren Logitrans Lojistik A.Ş. şimdi de E-İhracat yapmak isteyen ve E-Ticaret sektörünün büyüyen pazar payında yer bulmak isteyen yerli firmalara yurtdışında satış yapabilme imkanı sunuyor.

Üretici, satıcı, pazaryeri ya da tedarikçilerin ürünlerini yurtdışı pazarlarında satabilmelerine imkan sağlayan entegrasyon yazılımı ve kargo sitemlerinden oluşan LogiHUB hizmet modelleri ile website entegrasyonu, ürün moderasyonu, mağaza yönetimi ve kargo süreçlerinde müşterilerine tedarik zinciri çözümleri üretiyor.

Her müşteriye özel olarak geliştirilebilen ve yönetilebilen modeller ile satıcılar ürünlerini yurtdışında bulunan pazaryerlerinde satabilmektedir. Aynı zamanda ana bayii olduğu CDEK Kargo ile tüm kargo süreçlerinde satıcılara destek vermektedir. CDEK Kargo, Rusya’da 35.000’den fazla teslimat noktasına sahip ve kapıda ödeme, iade yönetimi, teslimat noktasına gönderim gibi birçok avantajlı hizmeti de sunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.