Lufthansa yeni imajıyla karşınızda!

Lufthansa yeni imajıyla karşınızda!

Alman havayolu şirketi Lufthansa, 1988 yılından bu yana uçaklarında kullandığı boyamayı değiştirdi. Turuncu renklerden mavi tonlarına dönen ilk uçak Roma’da hangardan çıktı.

Almanya'nın milli havayolu şirketi Lufthansa, yenilenen imajının lansmanında adeta görsel şov yaptı. Tanıtım törenindeki lazer-ışıklı gösteri büyük beğeni topladı.

1988'den bu yana en köklü imaj değişimine imza atan Alman havayolu şirketi Lufthansa, yenilenen tasarımını Frankfurt ve Münih'teki an merkezlerinde düzenlenen törenle tanıttı. Boeing B747-8I ve Airbus A321 tipi uçaklarla düzenlenen törene binlerce davetli katıldı.

lufthansa3_82.jpg

Roma'daki hangardan geçtiğimiz günlerde çıkartılan Lufthansa'ya ait B747-8I tipi yolcu uçağının üzerinde lazer ve ışıklarla sergilenen efektler davetliler tarafından hayranlıkla izlendi.



Törende konuşan Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Carsten Spohr, Lufthansan da yaşanan değişimin her zamankinden daha modern ve üst seviyelerde olduğuna dikkat çekti. Spohr, "Yenilenen tasarımız şuandan itibaren tüm detaylarıyla karşınızda duruyor. Yenilenen uçağımız Lufthansa'nın müşterilerine vaat ettiği persormansı gözler önüne seriyor" ifadelerini kullandı.

YENİLENEN TASARIMIYLA AVRUPA TURUNA ÇIKIYOR

Öte yandan Lufthansa yenilenen imajının tanıtım çalışmalarına hız kesmeden devam etme kararı aldı. 

Şirkete ait D-ABYA kuyruk tescilli B747-8I tipi uçağı bugün Frankfurt'tan havalanarak sırasıyla Köln, Düsseldorf, Bremen, Hamburg, Hannover, Berlin, Dresden, Münih ve Stuttgart meydanlarına iniş gerçekleştirecek. Uçak daha sonra tekrardan Frankfurt'a dönecek.

lufthansa5_7.jpg

Yine imajı yenilenen filodaki ilk Airbus olan D-AISP kuyruk tescilli A321 tipi yolcu uçağı da önce Münih-Milan uçuşunu gerçekleştirecek ve artından Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles de Gaulle Havalimanı'na iniş gerçekleştirecek. 

Airport Haber

https://www.lojiport.com/lufthansa-yeni-imajiyla-karsinizda-101048h.htm

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.