Mahmutbey çilesinin çözümü Zahit Sağlık’ta

Mahmutbey çilesinin çözümü Zahit Sağlık’ta

Mahmutbey’de eskiden yalnızca pik saatlerde yaşanan trafik keşmekeşi artık tüm güne yayıldı. Hiç kimsenin memnun olmadığı bu durumun telafisi için Sağlık Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zahit Sağlık’tan güzel bir çözüm önerisi geldi.

Edirne’den geliyorsunuz ve TEM üzerinden Ankara yönüne gideceksiniz, Mahmutbey’i geçtiğinizde Ankara istikametine dönmek zorundasınız. Ya da Basın Ekspres yolundan gidiyorsunuz, sizin de yönünüz Ankara ve siz de aynı noktadan girmek zorundasınız. Ne oluyor? Biriniz sağdan, diğeri soldan geliyor ama çıkış noktanız aynı… Ve kaosa hoş geldiniz…!

mahmutbey-foto.jpgİşte Zahit Sağlık, bu absürd durumu tespit etmiş ve bir dilekçeyle durumu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa’ya bildirmiş. Zahit sağlık, yetkililerin büyük bir titizlikle değerlendirdiğini söylediği  (1-5116188133) başvuru no’lu dilekçesinde şu bilgilere yer vermiş:

“Basın Ekspres yolundan otobana çıkış noktasında Ankara çıkışı ile Edirne çıkışı aynı noktada kesişmektedir. Edirne’ye bağlantı yolunun kapatılıp 1-2 km ileriden bir çıkış verilirse trafik sorunu nisbeten ortadan kalkacak bu da Mahmutbey trafiğini rahatlatacaktır. Durumu bilgilerinize sunar, gereğinin yapılmasını rica ederim.“

Selçuk ONUR - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.