Mars Logistics: Marmaray ile ilk blok treni biz kaldırdık

Mars Logistics: Marmaray ile ilk blok treni biz kaldırdık

“REYSAŞ:Türkiye'nin ilk blok ihracat trenine start verdik” başlıklı haberimize, Mars Logistics’ten düzeltme talebi geldi. Araştırmalarımızla doğrulattığımız söz konusu haberi sorumlu yayıncılık gereği düzeltip yeniden yayınladık.

Mars Logistics’ten sitemize gönderilen tekzip metninde şu görüşlere yer verildi:

“İnternet sitenizde 21 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanan “REYSAŞ:Türkiye'nin ilk blok ihracat trenine start verdik” başlıklı haberde Reysaş Taşımacılık için kullanılan “Marmaray geçişli ilk ihracat blok treni” ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır. Marmaray ile uluslararası taşımacılık için ilk ihracat treni kullanımı 15 Mayıs 2020 tarihinde Mars Logistics tarafından gerçekleştirilmiştir.

Ekte 15 Mayıs’ta sosyal medya hesaplarımızdan duyurduğumuz paylaşım görüntüleri, 18 Mayıs 2020 tarihinde tarafımızdan servis edilen bülteni ve resmi belgeleri bulabilirsiniz.

Konu ile ilgili kamu oyunun yanlış bilgilendirilmesi dolayısıyla haksız rekabet nedeni doğuran “yazının-haberin” tekzip edilmesi, habercilik mesleğinin temel prensiplerinden olan tarafsız, ilkeli ve güvenilir bilgi sağlama anlayışına katkı sağlayacaktır.

Gerekli düzeltmeler konusunda desteğinizi rica eder; haberlerinizi beklediğimizi bildiririz.

Saygılarımızla,
Mars Logistics

https://www.lojiport.com/reysasmarmaray-ile-ilk-blok-trenimiz-start-aldi-107781h.htm

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.