Mercedes-Benz Vito’lar n11.com’da satılacak

Mercedes-Benz Vito’lar n11.com’da satılacak

Araç satışında ‘online’ devrim. n11 ve Mercedes Benz arasında yapılan işbirliği anlaşmasıyla hafif ticari araçlar satışında bir ilki gerçekleştiriyor. Türkiye’de kez ilk Mercedes-Benz hafif ticari araçlar açık pazarda ilk kez n11.com’da satışa çıkacak.

Tek tıkla otomobil alma deneyimini bir adım daha ileriye taşıyan n11.com, 11 Ağustos’ta 11 adet 2017 model Mercedes-Benz Vito Mixto’yu yüzde 20 indirimle satışa açıyor. Türkiye’de Mercedes-Benz marka hafif ticari araç satışı gerçekleştirecek ilk açıkpazar e-ticaret platformu olan n11.com, geçen yıl Türkiye’de bir ilke imza atarak 11 Kasım tarihinde 4 saatte 10 otomobil satmıştı.

Vito’lar 11 Ağustos’ta online satışa çıkıyor

E-ticaret platformu n11.com, bu yıl Türkiye’de kuruluşunun 50. Yılını kutlayan Mercedes-Benz Türk ile iş birliği yaptı. Geçen yıl tek tıkla online otomobil alışverişini sektöre kazandıran n11.com, bu kez internet üzerinden Mercedes-Benz Vito Mixto satıyor. Türkiye’de Mercedes-Benz marka hafif ticari araç satışı gerçekleştirecek ilk açıkpazar e-ticaret platformu olma unvanını taşıyan n11.com, 11 Ağustos’ta 11 adet 2017 model Vito Mixto 111CDI 114 BG 1.6 aracı yüzde 20 indirimle satışa açıyor.

1500542966_mb_gorsel2.jpg

Otomobil alma deneyimi yeniden tanımlanıyor: Elbise alır gibi araç alınacak

İnternetten alışveriş deneyimine bir yenisini ekleyen n11.com, bu kez alışveriş sepetlerine ‘hafif ticari araç’ ekletiyor. 11 Ağustos’ta yüzde 20 indirimle tek tıkla Mercedes-Benz Vito Mixto satacak olan n11.com’da artık elbise alır gibi araç da alınabilecek. İlk kez hafif ticari araç satışı gerçekleştirecek açıkpazar e-ticaret platformu olan n11.com, geçtiğimiz yıl sektöre ilk defa kazandırdığı online otomobil satışı kampanyasında 10 otomobili 4 saatte satmıştı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.