Mercedes, Habur Sınır Kapısı'ndaydı

Mercedes, Habur Sınır Kapısı'ndaydı

[gallery columns="2"] Mercedes-Benz Türk, Ramazan ayında yeni bir ilke imza atarak sektör ve müşteri odaklı  organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi....

[gallery columns="2"]

Mercedes-Benz Türk, Ramazan ayında yeni bir ilke imza atarak sektör ve müşteri odaklı  organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Şirket, bu bağlamda 09 - 18 Ağustos 2012 tarihleri arasında Habur Sınır Kapısı'nda aynı anda 350 kişinin yemek yiyebileceği 500 m2’lik klimalı modern bir iftar çadırı kurarak kamyon sürücülerini yalnız bırakmadı. 10 gün boyunca toplam 3.500’den fazla kamyon sürücüsü, Mercedes-Benz çadırında ağırlandı. Organizasyonda Mercedes-Benz marka kamyon kullanıcıları dışında diğer marka araçları kullanan sürücüler de de çadırda iftar yaparak Mercedes-Benz markasını yakından tanıma fırsatı buldular.

Ayrıca Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Satış Operasyonları Kısım Müdürü Can Balaban, Kamyon Filo Satış Kısım Müdürü Alper Kurt, Satış Sonrası Hizmetler Kamyon Kısım Müdürü Mehmet Doğan ve diğer ekip çalışanları ile Diyarbakır Mercedes-Benz Türk bayii Gelecek Otomotiv yöneticileri,13 Ağustos akşamı kamyon sürücüleriyle iftar yemeğinde biraraya geldiler. Bu buluşmada Mercedes-Benz Türk yetkilileri kamyon sürücüleriyle sohbet ettiler, onların sorun ve dileklerini dinlediler . İftar organizasyonundan yararlanan sürücüler, Mercedes-Benz’in kullanılan aracın markasına bakmadan tüm sürücülere gösterdiği bu ilgi ve yakınlıktan memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler.

Ramazan ayı sonrasında ise 19, 20 ve 21 Ağustos tarihlerinde sürücülere özel olarak hazırlanan Mercedes-Benz Bayram Paketleri yine Habur Sınır Kapısı’nda dağıtıldı.

Mercedes-Benz Türk gelecekte de kamyon sürücülerine yönelik farklı etkinlikler düzenlemeye devam ederek sektöre katkılarını sürdürecek.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.