Mercedes marka ayakkabılar FLO mağazalarında

Mercedes marka ayakkabılar FLO mağazalarında

Mercedes ayakkabılar şıklığı, modayı ve sağlamlığı simgeliyor. Marka, 2017 yılından bu yana Türkiye’nin ayakkabı sektöründeki en büyük firması olan FLO Mağazacılık bünyesinde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Mercedes, klasik giyim tarzının zarafetini modern çizgilerle harmanlayan, 1909 yılında Almanya’nın Stuttgart kentinde, otomotiv sektörünün lider isimlerinden olan Mercedes Ailesi tarafından kurulan bir erkek ayakkabı markasıdır. Günümüze dek, geleneklere bağlı kalınarak, özenle ve ustalıkla üretilen Mercedes ayakkabılar şıklığı, modayı ve sağlamlığı simgeliyor. Marka, 2017 yılından bu yana Türkiye’nin ayakkabı sektöründeki en büyük firması olan FLO Mağazacılık bünyesinde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Erkek grubuna özel koleksiyonlar üreten Mercedes markası; ayakkabı üretiminde kullandıkları iç ve dış malzemeleri birinci kalite, %100 deriden seçerek, kaliteyi modern çizgilerin dinamizmiyle birleştiriyor.

Klasik ve smart casual giyim tarzına yönelik ürünler sunan Mercedes’in ayakkabı ve bot tasarımları; iş hayatından günlük yaşama kadar hayatın birçok alanında stil sahibi erkeklerin tercihi durumunda. Özenle seçilen yüksek kaliteli derinin ustalıkla işlenmesi ve detaylardaki incelikler ise Mercedes ayakkabıların ortak özelliği olarak öne çıkıyor. Mercedes’in 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer verdiği deri ayakkabıların yanı sıra süet ve rugan yapıdaki modeller de en çok tercih edilen ayakkabılar arasında yerini alıyor.

Katlanabilir yumuşak taban “Easy Walk” ve ayakkabı içerisinde hava sirkülasyonunu sağlayan “Easy Air” teknolojileriyle üretilen Mercedes ayakkabılar, şık görünümlerinin yanı sıra günün her anında konforlu bir yürüyüş sağlıyor. Gündüzden geceye uzanan etkinliklerde, özel günlerde, toplantılarda ve ofiste konforlu ve şık ayakkabı tercih etmek isteyen erkekler, Mercedes Koleksiyonu’nda aradığı tüm özellikleri bulabiliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum