Mercedes ve BMW, 113 kadroya personel alacak

Mercedes ve BMW, 113 kadroya personel alacak

Mercedes-Benz ve BMW yayımladığı yeni ilanlarla beraber çok sayıda personel alımı yapacağını bildirdi. Türkiye'de farklı illerde bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere 113 farklı kadroda BMW ve Mercedes-Benz bünyesine personel alımı yapılacak.

Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel sektör firmalarıda sürekli olarak yarı zamanlı ve tam zamanlı olarak personel alım ilanları yayımlıyorlar.

Mercedes-Benz ve BMW tarafından açıklanan detaylara göre farklı birim ve hizmet binalarında görevlendirmek üzere personel alımı yapılacak.

MERCEDES-BENZ PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR

Mercedes-Benz tarafından açıklanan detaylara göre personel alımı yapılacak olan kadrolar ise;

"Karoser Üretimi Süreç Planlama Mühendisi, Üretim Süreç Planlama Mühendisi, Tedarikçi Geliştirme & Yerlileştirme Mühendisi, Üretim Süreç Planlama Uzmanı.

Otobüs Üretim - Montaj İşletme Mühendisi, Teknik Eğitmen, Otobüs Parçaları Satın Alma Uzmanı, Kalite Mühendisi, Konstrüksiyon Mühendisi, İthalat Uzmanı ve Genel Başvuru / Mavi Yaka Çalışan" olarak açıklandı.

BMW PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR

BMW tarafından duyurulan detaylara göre personel alınacak kadrolar ise;

"Depo Operasyon Sorumlusu, İşletme Teknisyeni, İş Geliştirme ve Strateji Uzun Dönem Stajyeri, Üretim Teknolojisi Mühendisi, Uzun Dönem Muhasebe Stajyeri, Kara Nakliye Memuru, İhracat Operasyon Uzmanı, Elektrik Bakım ve Otomasyon Mühendisi, Torna Teknisyeni, Mali İşler Uzmanı, RES Tahmin ve Planlama Yetkili Uzmanı, Uzun Dönem Stajyer

Teknik Eğitim Gelişim Uzmanı, Hasar Servis Danışmanı, Servis Müşteri Temsilcisi (Dönemsel), Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri, İşletme Teknisyeni / Balabanlı, IT Haberleşme Kategori Yöneticisi (Satınalma), Mekanik Bakım Elemanı, Bakım Mühendisi

Kontrat Yönetimi Birim Yöneticisi, CRM Çoklu Kanal Deneyimi Yetkili Uzmanı, Karayolu Operasyon Uzman Yardımcısı (Dönemsel), Hammadde Planlama ve Tedarik Uzmanı, Kalite Sistem ve Çevre Yetkili Uzmanı, Marin Satış Mühendisi, Veteriner Hekim, Saha Elektrik Mühendisi (Dönemsel), Saha İnşaat Teknisyeni (Dönemsel)

Müşteri Segmentasyonu Yetkili Uzmanı, Talep Yönetimi Proje Yöneticisi, Potansiyel Müşteri Proje Yöneticisi, Servis Mühendisi, Kalite Mühendisi, Endirekt Satınalma Uzmanı, Bütçe Raporlama Uzmanı ve Saha Satış Temsilcisi" olarak açıklandı.

PEKİ MERCEDES-BENZ VE BMW PERSONEL ALIMINA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Mercedes-Benz ve BMW şirketleri tarafından yayımlanan ilanlar kariyer siteleri üzerinden yayımlandı.

Bu nedenle kariyer sitelerini ziyaret edebilir ve daha detaylı bilgi almak isterseniz "Mercedes-Benz ve BMW" insan kaynakları veya direkt olarak "Mercedes-Benz ve BMW" şirket telefon, mail ve şahsen görüşmeler yaparak bilgi sahibi olabilirsiniz.

KAMUPERSONELI.NET

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.