MESBAŞ, TSE’den kalite belgesi alıyor

MESBAŞ, TSE’den kalite belgesi alıyor

Mersin Serbest Bölge İşletici A.Ş.’de (MESBAŞ) Nisan ayında göreve gelen yeni yönetim atılımlarını sürdürüyor. Son olarak MESBAŞ, TSE’den kalite belgesi almaya hak kazandı

Sınırları 1985 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenmen ve 1987’de faaliyete geçen, Ticaret Bakanlığı tarafından yönetilen Mersin Serbest Bölgesi’nde kalite çıtası yükseliyor.

Bölge, 836 dönüm alanda hizmet verirken, kullanıcıların çatı kuruluşu olan Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.’de (MESBAŞ) Nisan ayında göreve gelen yeni yönetim atılımlarını sürdürüyor.

ALİ AVCI BAŞKANLIĞINDAKİ YÖNETİM DURMUYOR

Nisan ayında yapılan 33. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda ünlü iş insanı Ali Avcı başkanlığındaki yönetimin devraldığı bölgede bugün 10 bin kişiyi aşkın insan doğrudan istihdam edilirken, uluslararası arenaya hizmet veriliyor.

MESBAŞ da, kullanıcılarının sorunlarını çözmek ve hizmet kalitesini yükseltmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak TS EN ISO 9001 kalite yönetim sistemi kapsamında tahmil, tahliye, ardiye, depoculuk. ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi Kapsamında Depo, Ardiye, Tahmil, Tahliye ve Kantar hizmetleri ve  ISO 14001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında Depo, Ardiye, Tahmil, Tahliye, ve Kantar hizmeti denetimlerinden başarıyla çıkan MESBAŞ, TSE’den kalite belgesi almaya hak kazandı.

Hediye EROĞLU - MERSİN/LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.