MSC Cruises'in yaz rotası renkli deneyimler sunuyor

MSC Cruises'in yaz rotası renkli deneyimler sunuyor

Yaz, aile ve arkadaşların birlikte yeni yerler keşfedebilecekleri ve unutulmaz anları birlikte paylaşabilecekleri bir zamandır. Bu yaz MSC Cruises, herkesin tatil hayallerini karşılayabilmesi için muhteşem seyahatler sunuyor.

Yaz tatilleri her zaman özel olmalıdır. Aile ve arkadaşların birlikte yeni yerler keşfedebilecekleri ve unutulmaz anları birlikte paylaşabilecekleri bir zamandır. Bu yaz MSC Cruises, herkesin tatil hayallerini karşılayabilmesi için muhteşem seyahatler sunuyor. Modern ve zarif gemilerde rahatça seyahat ederken, cazip destinasyonlar ve ilham verici güzergahlar sunan MSC Cruises, şımartıcı anlar ve sağlıklı yaşamın yanı sıra, cazip yemek seçenekleri, ödüllü olanaklar*, ailelere ve her yaştan çocuklara yönelik aktiviteleriyle konuklarına benzersiz deneyimler sunuyor.

Bu yaz; MSC Cruises misafirleri, en popüler ve trend olan destinasyonları da içeren 420'den fazla güzergah arasından seçimlerini yapabilirler – öne çıkan rotalar:

BATI AKDENİZ

Şirketin yepyeni amiral gemisi MSC Bellissima, diğer beş MSC Cruises gemisi MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Poesia, MSC Preziosa ve geçen yaz denize indirilen MSC Seaview ile birlikte Batı Akdeniz'e yelken açacak.

MSC Cruises, 2019 yaz sezonunda, birçok farklı limandan biniş imkanıyla beraber 130 seyahat ile bu göz alıcı bölgede eşsiz yolculukları konuklarının beğenisine sunuyor. Bu yolculuklar 3 ila 12 gece arasında değişmektedir.

MSC Seaview için rezervasyon yapan konuklar, yedi gece boyunca üç farklı ülkede yedi farklı bölgeyi keşfedebilir. Bunların arasında eşsiz Fransız kasabası Cannes, hareketli İspanyol şehri Barselona ve tarihi Roma gezileri için İtalya Civitavecchia bulunuyor.

Bir başka öne çıkan yolculuk ise, Kazablanka, Fas ve Kanarya Adaları’ndaki Tenerife’e uğrayan MSC Poesia’nın 12 gecelik gezisi...

DOĞU AKDENİZ

MSC Cruises Doğu Akdeniz'de kapasitesini artırarak beş gemi ile 130'dan fazla seyahat seçeneği sunuyor. Doğu Akdeniz yolculukları her yönüyle özel olup, konuklar masmavi deniz ve kalıcı hatıralar bırakan çeşitli manzaralar ile dünyanın en eşsiz adalarından bazılarını deneyimlemeye fırsat bulacaklar.

İkonik liman Venedik, İtalya hareketli yolculuktan önce bir gece veya bir hafta kalmak için mükemmel bir lokasyon. Konuklar, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Opera ve MSC Lirica tarafından sunulan birer haftalık yolculuklardan birini seçebilirler. Bu gemiler, büyüleyici Santorini Adası Yunanistan, Hırvatistan'daki Split ve Dubrovnik'in tarihi limanları da dahil olmak üzere en muhteşem destinasyonlara uğruyorlar.

Ayrıca MSC Lirica bölgede çeşitli güzergahlar sunmaktadır. Bunlardan birincisi, Venedik başlangıçlı yepyeni üç veya dört gecelik kısa yolculuklardır. Gidilecek yerlere Bari İtalya, Koper Slovenya, Napoli İtalya ve Sarande Arnavutluk dahil. İlk kez cruise seyahatine katılmak isteyenler veya kısa bir tatil fırsatı arayanlar için idealdir. Bu yıl seferlere, gün boyunca dağlık bahçeleri, ardından akşamları yerel barları ve restoranları keşfetmek üzere Haifa, İsrail’de iki gün geçirilen yepyeni 12 günlük cruise seferleri de ekleniyor. Bu uzun yolculukta ayrıca Kıbrıs, Rodos ve Mikonos adalarını da keşfetme imkanı bulunmaktadır.

KUZEY AVRUPA

Bu yaz Kuzey Avrupa'yı görmek isteyen konuklar; heyecan verici güzergahlar sunan dört gemiden biri ile Fiyortları, Baltık başkentlerini, hatta Grönland ve İzlanda'yı keşfedebilirler.

Her biri Kiel, Warnemunde veya Hamburg'dan hareketli, birçok ilgi çekici limana 7 ila 21 gece arasında yolculuk seçenekleri sunulmaktadır:

  • Her mevsime uygun MSC Meraviglia ve MSC Poesia gemilerinde Norveç Fiyortları ve Baltık başkentlerine yedi gecelik seyahatler  (MSC Poesia’da 11 gecelik yolculuklar da mevcuttur)
  • MSC Preziosa İzlanda, Norveç Fiyortları, Southampton Londra ve Rotterdam, Hollanda gibi bölgelere çeşitli seyahatler.
  • Ayrıca daha uzun süre keşif yapmak isteyen misafirlerimiz ise, Almanya, Hamburg'dan 10, 11, 12 ve 21 gecelik seyahatlerle MSC Orchestra’ya rezervasyon yaptırabilirler. Bu uzun yolculukta misafirlerimiz Grönland Qaqortoq dahil olmak üzere 11 limanın keşfetmenin tadını çıkaracaklar.

KARAYİPLER

Biraz daha tropikal bir deneyim arayan misafirlerimiz Karayipler'e fly&cruise veya sadece cruise only rezervasyon yaptırma avantajlarından birini tercih ederek seyahatlerini gerçekleştirebilirler.

  • 2019’da yeni seçenek; misafirlerimiz, MSC Armonia gemisi ile Miami, ABD’den yola çıkıp  Havana, Küba'da geçirilecek 2 gün ile 14 gecelik Batı Karayip seyahatine çıkabilirler. Bu özel seyahatte ilgi çekici olan muhteşem adayı gündüz ve gece boyunca keşfedebilmeniz için bolca vaktiniz olacak.
  • Doğu veya Batı Karayiplerde güneşi takip eden gemi MSC Seaside ile 7 veya 14 gecelik bir yolculuk sırasında Karayiplerin en çok sevilen lokasyonlarına uğrayın. Gemi, MSC Cruises gemilerinin arasında en büyük dış mekan alanına sahiptir .

ASYA

Eylül ve Ekim aylarında, MSC Splendida, misafirleri için her biri Japonya, Yokohama'dan hareket edecek olan iki benzersiz Asya yolculuğu sunuyor:

  • 14 Eylül başlangıçlı, bir haftalık seyahat, misafirlerini Japonya ve Kore’deki beş farklı limana götürüyor. İlk durak olan Japonya'nın canlı ve hareketli Yokohama şehri sonrasında, Japonya'nın Ishikawa bölgesinin başkenti Kanazawa’ya geçilmektedir. Bir sonraki durak Güney Kore (Kore Cumhuriyeti) olup, sahil şeridindeki Busan kenti ve ardından Yokohama'ya dönmeden önce Japonya'nın Kagoshima kenti ziyaret edilmektedir.
  • 18 Ekim başlangıçlı beş gecelik seyahat, misafirlerin sokaklarda dolaşması veya yakın konumdaki başkent Pekin'e gitmesi için Çin'in Tianjin kentine gitmeden önce Nagasaki Japonya ve Busan Güney Kore'ye (Kore Cumhuriyeti’ne) uğramaktadır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.