Mutlular Transport, filosuna 10 Renault Trucks çekici daha kattı

Mutlular Transport, filosuna 10 Renault Trucks çekici daha kattı

Mutlular Transport, Asya ile başlayarak dünyanın her yerine uzanan lojistik hizmetlerini geliştiriyor. 2016 yılında ilk Renault Trucks çekicilerini filosuna katan Mutlular, yine Renault Trucks T460 çekiciler ile araç parkını geliştirdi.

Yeni Renault Trucks çekiciler, Mutlular Transport Kurucu Ortakları Mutluhan Akan ve İsmail Akan’a Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ve Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan tarafından teslim edildi. Teslimat töreninde ayrıca Renault Trucks Türkiye Bölge Satış Müdürü Arda Girgin, Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer, Orhanlı Şubesi Müdürü Tayfun Karahasan ve Renault Trucks Finansal Hizmetler (RTFS) adına Ercan Bayar ile Çağrı Ayduğan katıldılar.

Mutlular Transport; İspanya’dan Türkmenistan’a, İngiltere’den Azerbaycan’a, Danimarka’dan Afganistan’a, İtalya’dan Özbekistan’a,  kadar uzanan, zorlu ve uzun hatlardaki aktarmasız taşımacılık operasyonları ile ön plana  çıkıyor. Bu kadar uzun hatlarda rakipsiz olduklarını dile getiren Mutlular Transport Kurucu Ortağı Mutluhan Akan; “Asya ile Avrupa arasında ısı kontrollü taşımacılık da dahil olmak üzere, tenteli, ADR’li ve gabari dışı taşıma hizmetleri sunuyoruz. Aktarmasız gerçekleştirdiğimiz bu direkt seferler, müşterilerimize ürünlerinin güvenliği açısından büyük avantaj sağlıyor. Isı hassasiyeti olan ürünler başta olmak üzere aktarmasız taşımaların, yüksek performanslı araçlar ile zamanında teslimatı önemli. Renault Trucks çekicilerimizin verimliliğinden bu anlamda oldukça memnunuz” diye belirtti.

Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, teslimat töreninde yaptığı açıklamada; “Mutlular Transport, her zaman araçlarımızın performansından memnuniyetlerini bizlerle paylaşıyor. Uzun hatları nedeniyle aracın motor gücü, performansı kadar yakıt tasarrufu da Mutlular için önemli. 460 beygir gücündeki çekicilerimiz ile hem ortalama hızlarını arttırıyorlar, hem de 2-3 puanlık yakıt tasarrufu sağlıyorlar” dedi.

Aynı sınıftaki araçlara göre minimum 2 puanlık yakıt tasarrufu 

2016’da teslim aldıkları ilk Renault Trucks T460 çekicilerin 450 ila 470 bin km’de olduğunu paylaşan İsmail Akan; “Renault Trucks çekicilerimiz ile hat uzunluğu ve şartlarına göre 2 ile 3 puanlık bir yakıt tasarrufu sağlıyoruz. Ayrıca araçlarımızın motorları güçlü olduğundan yasal süre dahilinde günlük 800 km’ye kadar yol almayı hedefliyoruz” şeklinde açıkladı.

Renault Trucks ile sürücülerimizin iş motivasyonları artıyor

ADR sertifikalı Mutlular Transport sürücüleri, Renault Trucks çekicilerin sürüş ve kabin konforundan oldukça memnunlar. Mutluhan Akan, Renault Trucks araçlarının sürücülerinde çok düşük sirkülasyon yaşadıklarına değiniyor; “Araçların kabinleri, gerçekten çok geniş ve oldukça konforlu. Araçların gelişmiş konfor özellikleri, kalifiye sürücüleri istihdam etmemiz için faydalı oluyor”

renault-trucks_mutlular-transport_teslimat-_gorsel-4.jpg

Renault Trucks Excellence paketi ile araçlarımız güvende

Mutlular Transport, araçlarını Renault Trucks Excellence Bakım Sözleşmesi güvencesi ile teslim alıyor. Bu özel bakım onarım anlaşması, aracın motor, şanzıman ve diferansiyel yağ değişimleri, filtre değişimleri ve kontrolleri ile dikkatli kullanımlarda yıpranma ve aşınma nedenli (motor, şanzıman, diferansiyel) tüm onarımları içeriyor. İsmail Akan açıklamasında; “Renault Trucks Excellence Paket ile birçok avantaj sağlıyoruz. Avrupa’da işçilik ve servisin daha maliyetli olması nedeniyle rahat ediyoruz. Herhangi beklenmedik bir durumda Avrupa’da araçlarımızın nereye gitmesi gerektiği ve ek maliyetler konusunda endişelenmemize gerek kalmıyor. Araçlarımız her yerde, her zaman garanti altında oluyor” diye belirtti. 

Mutlular Transport’un tüm bakımlarını Renault Trucks ekibi olarak planladıklarını belirten Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan; “Mutlular’ın satış sonrası hizmetlerimizden memnuniyetlerini Excellence Bakım Sözleşmesi ile arttırıyoruz. Arıza riskini en aza indiren koruyucu bakımları, önceden planlıyoruz. Böylece kötü sürprizlerle karşılaşma riskini azaltıyoruz. Sonuç olarak operasyon maliyetlerinde tasarruf sunuyoruz ve bakım-onarım giderlerinin sabitlemesini sağlıyoruz” diye belirtti.

Araç alımlarında Renault Trucks Finansal Hizmetler’den faydalanan Mutlular, böylece Renault Trucks’ın sunduğu toplam çözümleri kullanarak ilave kredi limiti temini, şirketin kredi kapasitesinin güçlendirilmesi, tek noktadan toplam çözüme erişim gibi birçok avantajı bir arada sağlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.