Netlog, şoförlerine sordu 150 Renault T480 çekici aldı

Netlog, şoförlerine sordu 150 Renault T480 çekici aldı

Renault Trucks, yılın ilk filo teslimatını Türkiye’nin lojistik devi Netlog’a yaptı. Netlog Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökalp Çak, “Bizim için sürücü görüşleri değerlidir. Şirket kriterlerinin yanı sıra, onları dinleyerek yatırım yaptık" dedi.

Son yıllarda yaptığı başarılı işlerle Türk lojistik sektöründe çıtayı en tepelere taşıyan Netlog Lojistik ile yine yenilenen yönetim kadrosuyla son 3 yıla damgasını vuran Renault Trucks, yılın ilk ve en büyük teslimatında biraraya geldi. Renault Trucks’ın Dünya Başkanı Bruno Blin’in de iştirak ettiği teslimat töreni, kalabalık bir basın ordusunun katılımıyla gerçekleşti.

Renault Trucks ve Netlog Lojistik arasında yapılan araç alımı teslimat törenine Renault Trucks Dünya Başkanı Bruno Blin’in yanı sıra, Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ile Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Çak, Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökalp Çak, Netlog Lojistik Ticari Operasyonlar Başkanı Olcay Sunucu katıldı.

“Uzun süre yollarda kalabilen araçlar üretiyoruz”

Renault Trucks Dünya Başkanı Bruno Blin, Renault Trucks Türkiye’nin 2019’u çok iyi tamamladığını ve 2020’ye de hızlı girdiğini ifade etti. Yıla 150 adetlik büyük bir satışla başlamalarının çok önemli olduğunu belirten Blin, söz konusu satışın da, Netlog gibi dev bir firmayla olmasının da kendileri açısından memnuniyet verici olduğunu belirtti. Blin, amaçlarının müşterilerinin başarılarını artırmak olduğunu vurgulayarak, “Bizim için iş ortaklarımızla uzun dönemli işbirlikleri geliştirmek çok önemli. Teknolojik olarak üst seviyede olan ürünlerimize çok güveniyoruz. En önemli odak noktamız müşterilerimizin toplam alım maliyetlerini düşürmek ve kaliteli ürünlerimiz. En büyük amacımız müşterilerimizin başarılarına katkıda bulunmaktır. Yakıt tüketimine, mümkün olan en iyi bakım giderlerine ve araçların en uzun sürede yolda kalmasına ihtiyaç var, biz de bunu sürekli kılmak için çabalıyoruz” diye konuştu.

En büyük Renault T 480 filosu Netlog’ta

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine de, “Netlog, ilk Euro 6 teslimatı yaptığımız firmaydı. 150 adetlik bu satışla da,  Netlog’ta 250 araç sayısına ulaştık. Bu sayı ile Netlog, Türkiye’deki en büyük T 480 filosuna sahip firma unvanını da almış oldu.  Araçlarımızın ve ürünlerimizin başarısı Türkiye’de kabul ediliyor. 2019 yılında T gamımız en çok satılan ithal çekici oldu. Renault Trucks ise 3 yılda pazar payını en hızlı büyüten marka unvanını elde etti” açıklamasını yaptı.

renault-trucks-netlog-(14).jpg

Olcay Sunucu, Netlog Ticari Operasyonlar Başkanı – Gökalp Çak, Netlog Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı – Şahap Çak, Netlog Yönetim Kurulu Başkanı – Bruno Blin, Renault Trucks Dünya Başkanı – Sebastien Delepine, Renault Trucks Türkiye Başkanı – Ömer Bursalıoğlu, Re

nault Trucks Satış Direktörü

“Firma kriterlerine uyuyordu, şoförlerimize de sorduk, Renault’u tercih ettik”

 Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökalp Çak ise, araç filolarının sürekli büyüdüğünü ve araç yatırımı yaparken birçok etkeni değerlendirdiklerini söyledi. Çak, “Sürücülerin de ne düşündüğü çok önemli. En uygun maliyetle araç almak değil, hem şirketin hem sürücülerin mutlu olduğu araç önemli. Renault Trucks sürücülerimizin de işletmemizin de tercih ettiği bir marka” dedi.

Filolarında toplam 4 bin araç olduğunu belirten Gökalp Çak, geçen yıl için yaptığı değerlendirmede ise şu bilgileri aktardı: “2019 Türkiye için çok da iyi geçmedi. Ama önemli olan dalgalı denizlerde gemiyi nasıl kullandığınızdır. Biz geçen yıl iyi bir sene geçirdik. Bizim farkımız gelirlerimizin yüzde 50’sinin yurtdışından gelmesi. O yüzden döviz dalgalanması bizi çok etkilemedi. Birçok sektörde daralma yaşandı ama bu kalıcı olmayacaktır. Bir süre böyle devam eder ama biz bugüne ve seneye oynayan bir şirket değiliz. Yatırımlarımız geleceğe yöneliktir.”

“Dünyanın lider markalarından birini tercih ettik”

Renault’un 1950’lerden gelen bir DNA’sı olduğunun altını çizen Şahap Çak da, “Hedeflerimiz belli, insanımıza ve ülkemize güvenimiz tam. Dünyanın lider markalarından birisini tercih ettik. Tercihimizde 3 parametre öne çıktı. Birincisi sürücülerimizin ürünümüzden mutlu olmaları, ikincisi fiyat ve diğeri de yakıt tüketimi. Renault Trucks da kendini ispatlamış bir marka” dedi.

“Renault Trucks, artık en büyük partnerimiz”

Netlog Lojistik Ticari Operasyonlar Başkanı Olcay Sunucu ise, Netlog Lojistik’in kurulduğundan bu yana hız kesmeden büyüyen lokomotif şirketlerden biri olduğunu söyleyerek,  “Günde 6 bin TIR hareketini yönetiyoruz. İşimiz yalnızca, lojistik ve nakliyeden ibaret değil. Tedarik zinciri yönetiminden e-ticaret yönetimine kadar Türkiye’nin en büyük servis sağlayıcısı haline geldik. 2020 yılının ilk yatırımını yaptığımız bu dönemde Renault Trucks’ın bize verdiği desteğe, olumlu yaklaşıma ve zamanında yaptıkları teslimat için teşekkür ediyoruz. 2019 çalkantılı bir dönem gibi görünse de biz, işimize ve partnerlerimize değer katma inancımızı yitirmedik. 250 adede ulaşan araç sayısıyla Renault Trucks, firmamızın en büyük partneri konumuna ulaştı” ifadelerini kullandı.

renault-trucks-netlog-(34).jpg

netlog-ve-renault-toplu.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.