Offshore’un kahramanları enerji yatırımlarıyla uçacak

Offshore’un kahramanları enerji yatırımlarıyla uçacak

Türkiye'de kurulacak olan dünyanın en büyük deniz üstü (offshore) rüzgar enerji santrali gibi dev yatırımlarla genişleyen enerji faaliyetleri, deniz üstü taşımacılık hizmeti veren helikopterlerin de operasyon alanlarını genişletiyor

Enerjide dışa bağımlılığı azaltmaya yönelik olarak denizlerimizde kaynak arayışları artıyor. Deniz üstü taşımacılığının da yıldızları olan Offshore helikopterleri enerji faaliyetlerindeki operasyonların da eşsiz kahramanları olarak hizmet veriyor.
Türkiye'de kurulacak ve dünyanın en büyük deniz üstü (Offshore) rüzgar enerji santrali olma özelliğini taşıyacak yatırımla birlikte denizlerimizdeki Offshore operasyonlarının da artacağına dikkat çeken Kaan Air Genel Müdürü Kemal Süler, “Münhasır distribütörlüğünü yürüttüğümüz İtalyan helikopter üreticisi Leonardo Helicopters’in AW109, AW169, AW139 ve AW189 tipi helikopterleri dünya çapında Offshore operasyonlarında en çok tercih edilen modeller. Kaan Air olarak deniz üstü taşımacılığının en güçlü kahramanlarıyla hizmet veriyoruz. Hali hazırdaki yatırımlarımız, enerji arama ve keşif faaliyetlerine hız veren Türkiye’deki şirketlerin ve kurumların açık deniz taşımacılığı taleplerine hızlıca yanıt vermemizi sağlıyor.” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.